İbrahim Üzülmez'den Beşiktalı Miralem Pjanic ve Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci Hakkında Çarpıcı Sözler Geldi!

Beşiktaş'ın eski yıldızı İbrahim Üzülmez, siyah beyazlıların Boşnak yıldızı Miralem Pjanic ve Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

24.01.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-17:09)

Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın eski unutulmaz futbolcularından olan ve şimdi futbol kariyerine teknik adam olarak devam eden İbrahim Üzülmez çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı futbol adamı Beşiktaşlı Miralem Pjanic ve Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

BOŞNAK YILDIZ HAKKINDAKİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

İbrahim Üzülmes, Beşiktaş'ın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic ile ilgili olarak 'Pjanic’in de saha içinde daha fazla sorumluluk alması lazım. Lider özelliklerini ortaya koymalı. Bu oynadığı oyun yeterli değil. Sen Barcelona’dan gelmişsin. Vida’dan veya Necip’ten topu alıp ta bir sağa bir sola pas vermekle 90 dakika bitmez. Bugün Pjanic ne kadar şut attı, ne kadar asist yaptı, ne kadar ara pası attı, ne kadar gol attı gördünüz mü dememiz lazım. Yoksa onun gibi oynayabilecek takımda birçok oyuncu var.' ifadelerine yer verdi.


İRFAN CAN KAHVECİ HAKKINDA DA KONUŞTU

İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği'nden eski öğrencisi olan ve şimdilerde Fenerbahçe'nin formasını terleten İrfan Can Kahveci ile ilgili de konuştu. İbrahim Üzülmez açıklamasında, 'Öncelikle İrfan Can’ın daha fazla süre alması lazım. Onu kanatta da oynatabilirsiniz. 4-2-3-1’in önünde oynatırsın. Yetenekli bir oyuncu. Ama Fenerbahçe’de bazı oyuncular bedenen ve ruhen saha içinde olmadıklarını görüyoruz. Nedenini bilmiyorum. Ben onlarda gayret göremiyorum. Siz yeteneklisiniz ama mücadele etmiyorsunuz. '

'Bu defa eleştiriliyorsunuz. Sadece yetenekle bu işler olmaz. Ne yetenekli oyuncular geldi geçti. Gayret olmayınca hepsi kayboldu gitti. Bunun için İrfan Can’ın fizik olarak kendini daha yukarıya taşıması lazım. Sakatlık onu etkiledi. Mesut Özil de aynı durumda. Sıkıntılar yaşıyor. ' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal