Galatasaray Christian Kouame'nin transferi için devreye girdi!

Galatasaray'da gelecek sezon forvet hattı için transfer çalışmalarına yoğunluk verilmişken gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılılılar, Fildişi Sahilleri futbolcusu olan 24 yaşındaki Christian Kouame ile yakından ilgilenmeye başladı.

15.07.2022-14:08 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-14:20)

Yeni sezon hazırlıklarına son hız devam eden Galatasaray'da takımdan ayrılacak oyuncular yanı sıra takıma katılacak oyuncularda büyük yer teşkil ediyor. Bu anlamda gündeme ise oldukça sürpriz isimler gelmekte. Galatasaray'da son olarak gündeme gelen oyunculardan birisinin ise Fildişi Sahilleri oyuncusu olan Christian Kouame olduğu öğrenildi. Oyuncu ile ilgili yakın zamanda sıcak temasların başlayacağı öğrenildi.

Acil uyarıda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, forvet hattında gözlemlediği sorunlar nedeniyle acil uyarılarda bulunduğu ve bu bölgeye etkili bir ismin gelmesini çok istediği aktarıldı. Bu anlamda gündeme gelen son isim ise İtalyan ekibi Fiorentina'nın formasını terleten Kouame oldu. Sarı kırmızılıların futbolcu için yoğun mesai harcamaya başladığı ve oyuncu ile menajeriyle iletişime geçtiği gelen bilgiler arasında yer almakta. Futbolcunun ise kendisine olan yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun olduğu ve transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Bu anlamda futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olması söz konusu.


Oyuncunun kariyeri

Futbola İtalya'nın Prato takımında başlayan Kouame ardından Sassuolo'nun altyapısının yolunu tuttu. Sonrasında ise Inter U19 takımına katıldı. Futbolcunun bir sonraki adresi ise Cittadella oldu. Ardından ise İtalya'nın bir başka ekibi Genoa'ya transfer oldu. Futbolcu sonrasında ise Fiorentina'ya katıldı. Fiorentina'dan ise geçen sezon Belçika'nın önde gelen ekiplerinden Anderlecht'e kiralık olarak gitti. Son olarak ise Anderlecht'ten Fiorentina'ya kiralıktan geri döndü. Ana mevkisi santrafor olan oyuncu yan mevki olarak ise sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir. Futbolcuyla son olarak ise Galatasaray ciddi bir şekilde ilgilenmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal