N’Sakala Ajaccio’ya mı gidiyor? Ajaccio N’Sakala’yı alacak mı? Beşiktaş’ta kadro dışı kalan Fabrice N’Sakala Fransız ekibi Ajaccio’nun gündeminde

Beşiktaş’ta geçen sezonun ortasında kadro dışı kalan Fabrice N’Sakala Fransız ekibi Ajaccio’nun gündeminde yer alıyor. Peki N’Sakala Ajaccio’ya mı gidiyor? Ajaccio N’Sakala’yı alacak mı? Konunun detayları haberimizde...

15.07.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-16:32)

2020 yılından bu yana Beşiktaş’ta forma giyen fakat geçen sezonun ortasında disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan Fabrice N’Sakala’nın bu transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor. Beşiktaş’tan ayrılık hazırlıkları yapan 31 yaşındaki sol bek oyuncusuna Fransa Ligue 1 ekiplerinden Ajaccio’nun talip olduğu iddia edildi.  Peki N’Sakala Ajaccio’ya mı gidiyor? Ajaccio N’Sakala’yı alacak mı?

Ufak pürüzler gideriliyor

Fransız spor gazeteleri Beşiktaş’ın oyuncusu Fabrice N’Sakala’nın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Ajaccio ile anlaşma sağladığını iddia etti. İddialara göre 31 yaşındaki oyuncu için yapılan görüşmeler olumlu devam ediyor ve anlaşmanın sağlanması için bir iki ufak pürüzden başka bir engel bulunmuyor. 

N'Sakala transfer

Neden kadro dışı kalmıştı?

Sergen Yalçın’ın teknik direktör olduğu dönemde Beşiktaş’a katılan Fabrice N’Sakala, geçen sezon Beşiktaş’ın Trabzonspor’a sahasında 2-1 kaybettiği maçın sonrasında Trabzonsporlu oyuncu Yusuf Sarı'nın galibiyeti kutladığı Instagram paylaşımını beğenmişti. Bu tavrı hem yönetim hem de taraftarların sert tepkisini çekmişti.

Beşiktaş ile 44 maça çıkan N’Sakala bu maçlarda 1 gol atarken 1 de asist yapmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal