Galatasaray Başkan Adayı: Kendisinin Sözleşmesi Bitsede Bizim İlk Görüşmemiz Fatih Terim'le Olacaktır

Eşref Hamamcıoğlu: 'Fatih Terim kulübümüzü eski oyuncusu, kaptanı genel kurul üyesi ve bu zamana kadar ki bütün başarılarda rol almış önemli bir isimdir.'

16.06.2021-21:18 - (Son Güncelleme: 16.06.2021-22:24) Galatasaray Başkan Adayı: Kendisinin Sözleşmesi Bitsede Bizim İlk Görüşmemiz Fatih Terim'le Olacaktır

Galatasaray'da 19 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan başkanlık seçiminden önce başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği üyeleri ile Ankara Sanayi Odası Meclis salonunda görüştü. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Hamamcıoğlu, "Kendisinin sözleşmesi bitse de bizim ilk görüşmemiz Fatih Terim'le olacaktır. Biz yönetime geldiğimizde ilk davet edeceğimiz kişi Fatih Hoca olacaktır" dedi.

Seçimde ki beklentilerini ve projelerini anlatan Hamamcıoğlu, "Beklentilerimiz bir an önce Galatasaray'ın ihtiyaç duyduğu sevgi saygı etrafında birleşerek bütün üyelerin, artık rekabet ve husumeti bırakarak fikir ayrılıklarına rağmen birleşmeleri ve kucaklaşmalıdır. Camianın böyle bir barışa ihtiyacı var. Bu seçim İnşallah buna vesile olur" ifadelerine yer verdi.

'İLK GÖRÜŞMEMİZİ FATİH TERİM İLE YAPACAĞIZ'

Teknik direktör konusu hakkında da konuşan Hamamcıoğlu, "Eğer konu Fatih Terimse, onun seçim propagandası olarak kullanılmasına karşıyım. Şu an da Galatasaray'da teknik direktör sorunu var. Camianın teveccühünü alarak gelecek kişide bunu en kısa sürede çözecektir. Galatasaray çaresiz değildir. Kendisinin sözleşmesi bitse de bizim ilk görüşmemiz Fatih Terim'le olacaktır. Galatasaray'ın Fatih Terim le bağlatışı sözleşme kapsamında değildir. O bakımdan bizde yönetime geldiğimizde ilk davet edeceğimiz kişi Fatih Hoca olacaktır. Çünkü Fatih Terim kulübümüzü eski oyuncusu, kaptanı genel kurul üyesi ve bu zamana kadar ki bütün başarılarda rol almış önemli bir isimdir. O bakımdan ilk görüşmemizi kendisi ile yapacağız" dedi.

Seçim sonuçlarına göreve gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri işlere dikkat çeken Hamamcıoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Seçim sonucunda göreve gelirsek yapacağımız ilk işin bu seçimde beraber yarıştığımız rakiplerimizi davet etmek, onların projelerinden yararlanmak, çalışma gruplarımızda olurlarsa onları davet etmek ve eski başkanları da davet ederek bu birleşmenin, kucaklaşmanın ilk adımını atmak olacaktır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal