Şenol Güneş Türkiye-Galler Mağlubiyetin Ardından Açıklama Yaptı! 'Skorun Sorumlusu Benim'

Euro 2020 Türkiye-Galler karşılaşması sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş basın açıklaması yaptı.

16.06.2021-21:30 - (Son Güncelleme: 16.06.2021-22:38) Şenol Güneş Türkiye-Galler Mağlubiyetin Ardından Açıklama Yaptı! 'Skorun Sorumlusu Benim'

Euro 2020 Türkiye-Galler karşılaşması sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş basın açıklaması yaptı. Güneş, Euro 2020 Türkiye-Galler mücadelesindeki yenilgiden kendini sorumlu tuttu.

‘GALLER'İ YENEBİLECEĞİMİZ DÜŞÜNÜYORDUK’

Mağlubiyetin ardından konuşan Güneş, ‘Beklenmeyen gol takımda olumsuzluk yarattı. İkinci yarı oyuna ortak oldu ama rakip her çıkışında sahamıza geldi. Çok top kaybı yaptık. Alanı çok büyütünce rakibe oynama şansı verdik. Oyun olarak beklediğimizin altındaydık ama oyun olarak daha iyi neticeyle çıkabilirdik. Keşke kazanabilseydik veya berabere kalsaydık. Şansımız artardı. Galler'i yenebileceğimiz düşünüyorduk. Olumsuz durum var ama diğer maçlara göre bakacağız ama zor durumdayız’ dedi. 

‘OYUN VE SKOR OLARAK SORUMLUSU BENİM’

Skordan kendini sorumlu tutan Güneş, ‘Takımımız genç, bu turnuvaları yaşamadı. Mesela rakibin dikkati, oyunu soğutması, az sayıda oyuncuyla çıkarken bile oyunu bizim sahaya yığması tecrübe. Pas yaparak oyunu tutmasalar bile bizim sahaya 2-3 oyuncuyla gelip oyunu tutmaya çalıştılar. Oyun ve skor olarak sorumlusu benim’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal