Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Başkan Adaylığını Açıkladı

Galatasaray'ın divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu , Galatasaray başkanlığına adaylığını resmen ilan etti. kişisel sosyal medyasında yaptığı paylaşım ile adaylığına resmiyet kazandırdı.

08.04.2021-11:18 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-11:18) Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Başkan Adaylığını Açıkladı

Galatasaray'da Mayıs ayında gerçekleştirilecek başkanlık seçimi için adaylar belli olmaya devam ediyor. Sarı kırmızılıların divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu, başkanlığa aday olduğunu resmi olarak açıkladı.

ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Galatasaray'da Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen başkanlık seçimi öncesinde yeni bir aday daha ortaya çıktı. Bir dönem kulüpte yöneticilik de yapan Galatasaray Divan Kurulu üyesi Burak Elmas, başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı. Galatasaray Divan Kurulu üyesi Metin Öztürk de başkanlığa aday olduğunu açıklayanlar arasında yer almıştı. Galatasaray Genel Kurul üyesi Tuncer Hunca, mayıs ayında yapılması planlanan başkanlık seçimine adaylığını koymuştu.

Resmen başkan adaylığını açıklayanlar arasına son olarak sarı kırmızılı takımın divan kurulu başkanı olan Eşref Hamamcıoğlu da katıldı. Hamamcıoğlu adaylığını, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla açıkladı. Eşref Hamamcıoğlu, Mustafa Cengiz ile mezarlıkta yaşadığı polemik ile gündem olmuş o günden bugüne ikilinin arası son derece gergin. 

BEN GALATASARAY'DA YETİŞTİM

Eşref Hamamcıoğlu'nun 'Galatasaray'a Güven' ana başlığı ile paylaştığı adaylık videosunda, 'Ben Galatasaray'da yetiştim. Kim olduğumun cevabı da Galatasaray'daydı zaten. Ben, her gün Galatasaray'ı yaşayanlardanım. Büyüklerimiz bize her zaman soru sormayı öğretti. Biz de hep sorguladık. Ne doğru, ne yanlış diye hep o gözle baktık, anlamaya çalıştık. Ben Galatasaraylıyım. Şikayet etmek yok genlerimde. Bir Galatasaraylı olarak görevlerim ve sorumluluklarım var. Böyle hisseden herkesle birlikte yürümeye hazırım. Camiamızın şu anda bir iradeye ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Bu yüzden de bir adım öne çıkıyorum ve Galatarasay başkanlığı için adaylığımı koyuyorum. Galatasaray olarak artık özümüze dönüşümüz çok yakın. Tek ihtiyacımız yani hatırlamamız gereken Galatasaray'a güven'. Sözleriyle Galatasaray Başkan adaylığını ilan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal