Beşiktaşlı Oyunculardan Galibiyet Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u 3-0 ile geçerken, siyah beyazlılarda karşılaşmanın yıldız isimleri Atiba Hutchinson, Cenk Tosun ve Rachid Ghezzal maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

08.04.2021-11:19 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-11:19) Beşiktaşlı Oyunculardan Galibiyet Yorumu

Şampiyonluk yarışında geçtiğimiz hafta yaşadığı puan kaybının ardından bu hafta oynayacağı Alanyaspor karşılaşması hayati bir önem taşıyan Beşiktaş, bu zorlu virajı hata yapmadan geçti.

Karşılaşmada 3 golde de gol pasını vererek yıldızlaşan kaptan Atiba Hutchinson, maç sonu yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İyi bir gündü, benim için de... 3 asistle katkı verdim ama arkadaşlarımın da bitiriciliği bu paslarımı anlamlandırdı. Kasımpaşa maçını kötü kaybettik, kazanmak istiyorduk. Maça iyi başladık. Agresiftik, 3 puanı çok fazla istedik. Kendi adıma ve takım adına çok mutluyum. ' açıklamalarında bulundu.

Uzun bir aranın ardından Vodafone Park'da sahneye çıkarak golünü atan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, maç sonrasında yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

' Tosun Paşa müziğini duymak çok güzeldi. Ben de özlemişim. Vodafone Park'ta oynamayı ve gol atmayı çok özlemişim. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim, çok yardım ettiler. Fiziksel durumum tam istediğim seviyede değil ama daha iyi olacak. Sakatlık ve Kovid dönemimde herkes moral verdi. Her zaman bana inanıyorlar. Onları üzmemek için elimden geleni yapacağım. ' ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlıların asist kralı Rachid Ghezzal ise bu sefer golüyle birlikte sahneye çıktı. Ghezzal, maç sonu açıklamalarda ;

' Bugün her şey güzel gitti. Kasımpaşa maçından sonra reaksiyon vermek adına kazanmamız gerekiyordu. herkes iyiydi, ruhumuz da iyiydi. Takıma katkı yapabildiysem, ne mutlu bana. Oynarken istatistiklerimi değil takıma katkı yapmayı düşünüyorum. Atiba performansıyla 3 asist yapmayı hak etti. Oğuzhan Özyakup da asist yapamadı ama müthiş oynadı. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal