Galatasaray Başakşehir maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | 2024 GS Başakşehir Süper Lig youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de günün kritik maçında Galatasaray ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılamanın maç özetini ve gollerini izlemek isteyen futbol severler ise Galatasaray Başakşehir özet Bein Sports, Galatasaray Başakşehir maç özeti, Galatasaray Başakşehir golleri gibi terimleri sorguluyor. İşte Galatasaray Başakşehir maçının özeti ve golleri…

10.02.2024-20:30 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-21:00)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Okan Buruk’un öğrencileri için oldukça kritik olan bu mücadelenin ardından Galatasaray Başakşehir maç özeti, Galatasaray Başakşehir maçın golleri gibi terimler merak edildi. 

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman?

Galatasaray Başakşehir maçı 10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. Cihan Aydın’ın düdük çalacağı mücadele Bein Sports 1’de yayınlanacak. 

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Sanchez, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Icardi.

Başakşehir: Volkan, Dubois, Ba, Opoku, Lima, Josef, Deniz, Aleksic, Berkay, Figueiredo, Piatek

Galatasaray Başakşehir

Galatasaray maç öncesinde 63 puanla 2. sırada, Başakşehir ise 33 puanla 8. sırada yer alıyor.

Galatasaray Başakşehir maç özeti karşılaşmadan sonra Bein Sports’un internet sitesinde yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal