Galatasaray-Başakşehir maçı şifresiz nasıl izlenir? 2024 GS Başakşehir maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25. hafta maçında Rams Park’ta Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçı şifresiz yayınlayan yabancı kanallar belli oldu. İşte 2024 Galatasaray Başakşehir maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar…

10.02.2024-12:25 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-18:53)

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasındaki kritik mücadelelerden birisi olan Galatasaray Başakşehir maçı, futbol severlerin merakla takip edeceği bir karşılaşma olarak önce çıkıyor. Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray ile Çağdaş Atan yönetiminde beklenen çıkışı gösteren Başakşehir bu maçı kazanmak istiyor. Öte yandan Galatasaray Başakşehir maçı nereden izlenir şifresiz? Galatasaray Başakşehir maçı şifresiz veren kanallar listesi gibi terimler sorgulanıyor.

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman?

Galatasaray Başakşehir maçı 10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. 

Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?

Rams Park’ta oynanacak olan ve hakem Cihan Aydın’ın düdük çalacağı Galatasaray Başakşehir maçı Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Galatasaray Başakşehir

Galatasaray Başakşehir maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar 2024

Bein Sports 1’de şifreli yayınlanacak olan Galatasaray Başakşehir maçını yurt dışında şifresiz olarak yayınlayan yabancı kanallar merak ediliyordu. İşte Galatasaray Başakşehir maçını şifresiz verecek olan kanal:

Çekya/Slovakya: Sport 1 CZ/SK

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal