Galatasaray harekete geçti: TFF’ye resmi başvuru yapıldı

Galatasaray’da yönetim, ligin 26. haftasında oynanacak olan Ankaragücü maçının Eryaman Stadyumu’nda oynanmaması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) resmi başvuruda bulundu. İşte detaylar…

10.02.2024-10:56 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-17:44)

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının yapıldığı Eryaman Stadyumu’nda zeminin oldukça bozuk olması sebebiyle Galatasaray yönetiminden TFF’ye maçın farklı bir statta oynanması yönünde bir başvuru geldi.

Abdullah Avcı eleştirmişti

Galatasaray, Abdullah Avcı'nın eleştirileri ve Trabzonspor maçındaki zemin sorunlarından sonra önlem alarak 18 Şubat Pazar günü oynanacak Ankaragücü maçının yerini değiştirmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Avcı'nın maç öncesi zemin eleştirisi ve Trabzonspor'a karşı alınan mağlubiyet sonrasında Galatasaray yönetimi, Eryaman Stadı'ndaki zemin koşullarının oyuncuları olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla harekete geçti.

Galatasaray Eryaman Stadı başvuru

Sparta Prag maçı için risk taşıyor

Galatasaray, Eryaman Stadı'ndaki zemin sorunları ve oyuncuların sakatlanma riskini göz önünde bulundurarak, önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçların yerini değiştirmeyi düşünüyor. Başakşehir maçının ardından Sparta Prag ile oynanacak maçın Eryaman Stadı'nda olmasının yanı sıra, Ankaragücü deplasmanı ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesi verilecek olan Sparta Prag deplasmanındaki zemin koşulları da değerlendirme kapsamında ele alınıyor. 

Galatasaray yönetimi, oyuncu sağlığını riske atmamak adına alternatif stadyum seçeneklerinin değerlendirilmesini istiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal