Galatasaray Bandırmaspor maç özeti ve golleri izle A Spor | 2024 GS Bandırma Türkiye Kupası youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray son 16 turu maçında 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor’u konuk ediyor. Kritik mücadelede galip gelen taraf adını çeyrek finale yazdıracak. Öte yandan Galatasaray ile Bandırmaspor arasında oynanacak olan maçın özet görüntüleri ve golleri de merak ediliyor. İşte Galatasaray Bandırmaspor maçının özeti ve golleri…

06.02.2024-22:30 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-22:40)

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk yarışına tam gaz devam ederken diğer yandan da Türkiye Kupası’nda da yoluna kayıpsız devam ediyor. Okan Buruk’un öğrencileri kupanın son 16 turunda Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda Ümraniyespor’u 4-1 yenen sarı kırmızılı takım Bandırmaspor önünde de kazanarak çeyrek finale adımını atmak istiyor.

Galatasaray Bandırmaspor maçı ne zaman?

Galatasaray Bandırmaspor maçı 6 Şubat 2024 Salı günü saat 20.45’te Rams Park’ta başlayacak. Hakem Muhammet Ali Meteoğlu’nun düdük çalacağı zorlu karşılaşma A Spor ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Galatasaray Bandırmaspor muhtemel ilk 11’leri şu şekilde:

Galatasaray: Günay, Barış, Nelsson, Sanchez, Kazımcan, Ndombele, Berkan, Tete, Halil, Zaha, Vinicius

Bandırmaspor: Akın, Rahmetullah, Sergen, Batuhan, Mücahid, Emirhan, Foor, Levent A., Doğan Can, Djitte, Jozefzoon

Galatasaray Bandırmaspor

Galatasaray kupanın gediklisi

Türkiye Kupası ve Federasyon Kupası adlarıyla düzenlenen bu turnuvanın en çok şampiyon olan takımı olan Galatasaray, 18 kez mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı takımı sırasıyla 10 kupayla Beşiktaş, 9 kupa ile Trabzonspor, 7 kupayla ise Fenerbahçe takip ediyor.

Carlos Vinicius sahneye çıkıyor

Galatasaray’da bu akşam oynanacak Bandırmaspor mücadelesinde İngiliz ekibi Fulham’dan kiralanan Brezilyalı golcü Carlos Vinicius’un ilk kez sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor. Okan Buruk’un bu maçta Mauro Icardi’yi dinlendirmesi ve Vinicius’u ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Maça siyah forma ile çıkılacak

Galatasaray, Kahramanmaraş’ta yaşanan şiddetli depremler dolayısıyla hayatını kaybedenlerin anısına Bandırmaspor mücadelesine siyah forma ve şortla çıkacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal