Voleybol Yıldızı Melissa Vargas, Fenerbahçe Opet'e dönüyor!

Milli voleybolcu Melissa Vargas, sezonun geri kalan bölümünde Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda forma giymeye hazırlanıyor.

06.02.2024-12:47 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-12:47) Voleybol Yıldızı Melissa Vargas, Fenerbahçe Opet'e dönüyor!

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, milli oyuncu Melissa Vargas'ı kadrosuna dahil etti. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, son olarak Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'ta forma giyen 24 yaşındaki pasör çaprazı, İstanbul'a gelerek sarı-lacivertli formayı terletecek.

Ayrıntılar paylaşıldı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, geçen sezon Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaştığı takıma dönüş yapan milli voleybolcu Melissa Vargas'ı kadrosuna kattı. Vargas, ay-yıldızlı formayla da 2023'te A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile büyük başarı elde eden Melissa Vargas, sarı-lacivertli formayla Sultanlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. Milli voleybolcu, Türkiye'yi temsil ederek FIVB Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası'nda da ülkemize büyük gurur yaşattı. Fenerbahçe Kulübü, Vargas'ın tekrar kadroya katılmasıyla birlikte gelecek müsabakalara daha güçlü bir şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Melissa Vargas'ın tecrübesi ve yetenekleri, Fenerbahçe Opet'in iddialı bir sezon geçirmesinde önemli bir rol oynayacak.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal