Süper Lig kulüpleri, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde bir araya geldi

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremlerin birinci yıl dönümünde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) öncülüğünde Süper Lig kulüpleri, sosyal medya üzerinden anma mesajları paylaştı.

06.02.2024-11:14 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-17:36) Süper Lig kulüpleri, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde bir araya geldi

Bu acı olayın yıl dönümünde yaşanan kayıpları unutmamak ve dayanışmayı artırmak adına bir araya gelen kulüpler, duygu yüklü mesajlarıyla taraftarlarına seslendi. Süper Lig ekipleri, paylaşımlarında depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini iletti ve depremzedelerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Kulüpler, toplumun birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurgulayarak, depremin yıl dönümünde anlam ve önemine dikkat çektiler.

Kulüplerin anma mesajları

Türkiye Futbol Federasyonu: Bugün 6 Şubat 2024. 365 gün geçti; acılarımız, yaralarımız ilk günkü gibi taze, ilk günkü gibi derin. O tarifsiz gecede yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, depremzedelerimizin yanında durmaya devam ediyoruz. Milletimizin bir daha böyle bir acı yaşamaması temennisiyle…

Galatasaray: 5 yaşındaki çocuklar okula başladı, nişanlılar evlendi, askerler tezkere aldı, anneler bebeklerini kucakladı; dile kolay, tam bir sene oldu bugün. Önce 65 ardından 45 saniye içinde olup bitti her şey. Gerisi karanlık, toz ve toprak. Bugün, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü. Acımız hala taze, merhem olmak için gayret büyük. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sonsuz sabır, geride kalıp sevdikleri için yaşama tutunmak zorunda olanlara kuvvet diliyoruz. Galatasaray burada, sizi hiç unutmadık ve asla unutmayacağız.

Fenerbahçe: Acı Felaketin 1. Yılı: "Unutmadık, Unutmayacağız" Tarihin en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen acı depremin üzerinden bugün tam 1 yıl geçti. Kaybettiğimiz canlarımızın mekanları cennet olsun. Ülkemizin başı sağ olsun. Nasıl ki tarihimizin en acı günlerinde yaralarımızı birlikte sarmak için var gücümüzle çalıştıysak, bugün de yarın da çalışmaya devam edeceğiz. Yitip giden canlarımızı unutmayacak, gelecek hayali kuran çocuklarımızı ve binlerce insanımızı yalnız bırakmayacağız…

Beşiktaş: Unutmadık. Unutmayacağız. Geçtiğimiz yıl yaşanan büyük felaketin yıl dönümünde, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sonsuz sabır diliyoruz. Beşiktaş JK olarak depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı belirtir, bu acıların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.

Trabzonspor: 6 Şubat'ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, bu acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Hatayspor: Hayaller enkaz altında kalsa da bu şehrin ışıklarını bir daha yakacağız. Unutmadık, unutmayacağız…

Fatih Karagümrük: Geçtiğimiz yıl meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına sonsuz sabırlar diliyoruz.

Başakşehir: Unutmayacağız... 6 Şubat depremlerinin birinci yılında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz

Kayserispor: 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmayacağız.

Antalyaspor: Acımız ilk günkü gibi. Unutmadık, unutmayacağız...

Çaykur Rizespor: Unutmadık, unutmayacağız…

Adana Demirspor: Unutmadık, unutamayız. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Kasımpaşa: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde yaşanan şiddetli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İstanbulspor: Unutmayacağız, unutturmayacağız Birleşerek, güçlenerek, el ele, kol kola, kalp kalbe olacağız, yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. Asrın felaketinin 1. yıl dönümünde kaybettiğimiz tüm canlarımızı rahmetle ve özlemle anıyor, milletimize bir kez daha başsağlığı…

Konyaspor: 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, bu acıların bir kez daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Gaziantep FK: O gün yaşanılan acılar hiç bir zaman unutulmayacak! 6 Şubat 2023 tarihinde asrın felaketi olarak nitelendirilen ve şehrimizi de derinden etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Unutmayacağız…

Alanyaspor: 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, milletimize bir kez daha başsağlığı diliyoruz.

Samsunspor: 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Unutmadık, unutmayacağız.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal