Galatasaray Amine Harit’i istiyor mu? Amine Harit Galatasaray’a gelecek mi? Galatasaray orta saha transferinde Amine Harit’e kilitlendi

On numara bölgesine kaliteli bir isim almak isteyen Galatasaray orta saha transferinde Amine Harit’e kilitlendi. Peki Galatasaray Amine Harit’i istiyor mu? Amine Harit Galatasaray’a gelecek mi? İşte soruların yanıtları...

17.07.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-16:36)

Haftalardır Cagliari’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Joao Pedro’yu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan fakat Fenerbahçe’nin de transfere girmesiyle oyuncudan olumsuz bir dönüş alan Galatasaray 10 numara bölgesine mutlaka bir transfer yapmak istiyor. Forvet hattını besleyecek kaliteli bir isim almak isteyen Galatasaray orta saha transferinde Amine Harit’e kilitlendi. Peki Galatasaray Amine Harit’i istiyor mu? Amine Harit Galatasaray’a gelecek mi?

Amine Harit Galatasaray’a gelecek mi?

Galatasaray’da transfer listesinin başında geçen sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’da kiralık olarak geçiren, bonservisi Schalke’de olan 25 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Amine Harit’in olduğu öğrenildi. 

Amine Harit

Schalke ile olan sözleşmesi 2023-2024 sezonunun sonuna kadar devam eden Harit için Galatasaray’ın Alman ekibine ilk etapta 5 milyon euro teklif ettiği, oyuncuya da senelik 2 milyon euro garanti ücret önerdiği ifade edildi. Amine Harit Galatasaray’a gelmeye sıcak bakarken Schalke’nin istediği 6 milyon euro ücretin ise düşürülmeye çalıştığı öğrenildi. 

Geçen sezonunun tamamını Marsilya’da geçiren 25 yaşındaki Amine Harit, Fransız ekibiyle çıktığı 34 maçta 5 gol atarken 4 de asistte imza attı. 

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal