Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Avusturya kampında konuştu! Yeni sezon için transferlerini yapacaklarını ve en iyi kadroyu kuracaklarını söyledi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesinde çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini, iyi bir kadro kurarak eksiklerini kapatacaklarını söyledi.

17.07.2022-09:08 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-16:45)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, Avusturya’nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak hazırlık maçın Çekya’nın Sigma Olomouc takımıyla karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Galatasaray’ın Avusturya’daki hazırlık kampını takip etmek için gelen Başkan Dursun Özbek, oynanan hazırlık maçının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.


Başkan Dursun Özbek, Avusturya kampında basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

Hazırlık maçı değerlendirmesi

Takım giderek gelişiyor. Hazırlık dönemi çok iyi devam ediyor. Özellikle maçın ikinci yarısındaki oyunumuz çok iyiydi. Mostafa Mohammed üçüncü golü kaçırdı. Ben takımın oyunundan memnunum. Özellikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onlar için ayrılan tribün tamamen dolu. Onların desteği performansımızı arttırıyor.

'En iyi kadroyu kuracağız!'

Zaten bu hazırlık çalışmaları onu da gösteriyor. Eksiklerimizi telafi etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Teknik kadro ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım konunun üzerine eğilmiş vaziyette. Yeni sezon için en iyi kadroyu kuracağız. İyi bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal