Çağlar Söyüncü’nün yeni adresi İtalya mı olacak? Inter Çağlar Söyüncü’yü transfer edecek mi? Leicester City’li Çağlar Söyüncü İtalya yolunda

Leicester City’de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü İtalya yolunda. İtalya Serie A ekiplerinden Inter, Çağlar için İngiliz ekibiyle temaslarda sona yaklaştı. Peki Çağlar Söyüncü’nün yeni adresi İtalya mı olacak? Inter Çağlar Söyüncü’yü transfer edecek mi? İşte transfer hakkında son gelişmeler...

16.07.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-14:39)

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City’de forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü yeni bir maceraya hazırlanıyor. İngiliz ekibinde geçen sezonun ikinci yarısından itibaren forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar için İtalya Serie A ekiplerinden Inter’in devreye girdiği iddia ediliyor. Milano ekibinin Leicester City ile olan pazarlık görüşmelerinde sona yaklaştığı ifade edildi. Peki Çağlar Söyüncü’nün yeni adresi İtalya mı olacak? Inter Çağlar Söyüncü’yü transfer edecek mi?

Milli yıldızı gündemlerine aldılar

Milan Skriniar’ın takımdan ayrılma ihtimalinin güçlenmesi sebebiyle Inter’de stoper arayışlarına hız verildi. Milano ekibi ilk olarak Torino’nun savunmacısı Gleison Bremer’i gündemine alsa da Torino’nun oyuncu için indirimsiz 50 milyon euro istemesi görüşmeleri tıkadı. Bunun üzerine mavi siyahlılar Leicester City’deki milli yıldızımız Çağlar Söyüncü’yü gündemine aldı.

Çağlar Söyüncü Inter

İtalyan basınının ididasına göre Inter, Çağlar Söyüncü’nün transferi için Leicester City’ye 30 milyon euro teklif etti. İngiliz ekibi Çağlar’ın sözleşmesinin gelecek sezon sona ermesi sebebiyle bu transfere sıcak bakıyor. 26 yaşındaki milli oyuncumuzun yeni adresi tarafların anlaşması durumunda İtalya olacak.

Hakan Çalhanoğlu ile görüştü

Inter’e transfer olma ihtimali olan Çağlar Söyüncü milli takımdan arkadaşı olan Hakan Çalhanoğlu ile bu konuda fikir alışverişi yapıyor. Şehir ve takım hakkında bilgiler alan Söyüncü’nün bu transfere sıcak baktığı söyleniyor. 

Leicester City ile 122 maçta sahaya çıkan Çağlar Söyüncü’ye daha önce Manchester United ve Barcelona da talip olmuş fakat transfer görüşmeleri sonuçsuz kalmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal