Galatasaray 33.7 Milyon Euro Zarar Etti!

Galatasaray'ın son dönemde yüksek bonservisle transfer edip bedelsiz gönderdiği futbolcuların değeri 33.7 milyon Euro'yu buldu.

12.07.2019-10:06 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-09:47) Galatasaray 33.7 Milyon Euro Zarar Etti!

Süper Lig takımlarının en büyük zararı futbolculardan oluyor.. Bir dönem yüksek bonservislerle transfer edip daha sonra bedavaya yollayan kulüpler büyük paralar kaybediyor..

Galatasaray'ın son dönemde yüksek bonservis ile transfer edip bedelsiz gönderdiği futbolcuların değeri 33.7 milyon euro'yu aştı..

WESLEY SNEİJDER

Hollandalı yıldız oyuncu taraftarların isteği ile 2012 yılında 7.5 milyon euro'ya satın alınmıştı.. Daha sonra 2017 sezonunda bedelsiz bir şekilde Fransa takımı Nice'ye transfer oldu.

AURELİEN CHEDJOU 

2013 yılında Kamerun'un başarılı stoperi Chedjou'ya 6 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna katan Galatasaray, 4 yıl sonra başarılı savunma oyuncusunu bedelsiz olarak Başakşehir'e satmıştı..

SERDAR AZİZ

Bir diğer isim Serdar Aziz.. 2016 yılında 4.5 milyon euroluk transfer bedeliyle Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Serdar aziz, geçen sezonun devre arasında Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu. Hatta Serdar Aziz büyük bir iyilik yaparak kulüpte bulunan 2.3 milyon euroluk alacağını kulüpte bırakarak ayrılmıştı.

EREN DERDİYOK

2016-17 sezonunun başında Kasımpaşa'dan 4 milyon euroluk transfer bedeliyle transfer edilen Eren Derdiyok, sadece 2 yıl sonra beedelsiz olarak Göztepe'ye transfer oldu.. Eren Derdiyok, geçen sezon kadro dışı kalmıştı.

TARIK ÇAMDAL

2013 yılında Eskişehirspor'dan 5 milyon euroya transfer edilen ve o döneme damga vuran Tarık Çamdal, Galatasaray'ın en büyük hayal kırıklıklarından biri olmuştu. Galatasaray'a hiç katkı veremeyen sağ bek, önce kiralık olarak Antalyaspor'a kiralandı.. sonrasında bedavaya transfer oldu.

TOLGA CİĞERCİ

Tolga Ciğercinin'de diğerlerinden malesef farkı yok.. 2016 sezonunun başında 3 milyon euroya Borussia Monchengladbach’tan transfer edilen gurbetçi isim, geçen sezonun başlarında takımdan ayrıldı ve ezeli rakip Fenerbahçe'ye imza attı..

YASİN ÖZTEKİN

Galatasaray'a 2014 sezonunun başında Kayseri Erciyes'ten 2.5 milyon euroluk transfer bedeliyle gelen Yasın Öztekin, geçen sezonun başında bedavaya Göztepe'ye gitti.

IZET HAJROVİC

2014 yılında büyük umutlarla 3.5 milyon euro gibi bir bonservis ücretine transfer edilen Hajrovic, Messi'ye benzerliğiyle yankı uyandırmıştı.. Sadece 1 yıl sonra bedelsiz olarak kulüpten ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal