Fular Modelleri

Boyuna fular bağlamak sade bir kıyafeti şık gösterebilir, çantanıza hareket katabilir, saçlarınızı bağlayabilir veya kemer yerine kullanabilirsiniz. Peki, fular nasıl bağlanır? Kıyafete göre fular nasıl seçilir? İşte fular bağlama teknikleri hakkından bilmeniz gereken püf noktalar…

09.06.2020-15:28 - (Son Güncelleme: 22.04.2021-11:30) Fular Modelleri

Boyuna fular bağlamak, kombinleri tamamlamak için kullanılan aksesuarlardan biridir. Bazı kadınlar için bağımlılık olan fularların pek çok kullanım alanı bulunmaktadır. Peki, boyuna fular nasıl bağlanır? Bu yılın fular trendleri neler? Kıyafete göre fular nasıl seçilir? 

BOYUNA FULAR NASIL BAĞLANIR?

Fular kullanmak için nasıl giyindiğinizin bir önemi yok aslında. Tüm kombinlere ayrı bir hava katan fularla boyuna bağlayarak kullanabilirsiniz. Hem sade hem desenli tasarımları tercih edebilir, sade kıyafetlerinize hareket kazandırabilirsiniz. Boyuna bağlamak için seçeceğiniz fularların kare olması gerekiyor. Dikdörtgen şeklinde uzun fularlar boyunda kaba görünür ve bağlarken zorlanabilirsiniz.

Boyunda kullanmak için doğru seçimi yaptığınıza göre bağlama şekline geçebiliriz. Fuları üçgen şeklinde ikiye katlayın. Bu şekilde uzun kalacak büyüklükteyse üçgen şeklini bozmadan üstünden bir kez daha katlayın. Şimdi fuları boynunuza sarabilirsiniz. Boynu çok sıkmayacak şekilde yandan düğüm atabilirsiniz. Kaba düğümler atarak daha modern görünebilirsiniz.

BU YILIN FULAR TRENDLERİ NELER?

Fular modelleri desenli ve düz olabiliyor. Nasıl bir görünüm kazanmak istediğinize ve nerede kullanacağınıza göre seçim yapmalısınız. Eğer sezonun trendlerini yakalamak istiyorsanız fularları bileklerinize bağlayabilirsiniz. Kombini tamamlamak için kıyafet renklerine uygun fularla kullanabilirsiniz.


Jeans, t-shirt gibi günlük kıyafetlere farklı bir hava katmak istiyorsanız fularla bileğinize bağlayabilirsiniz. Mavi ve beyaz renklerden oluşan desenli fularla bu kombinlere çok yakışıyor. Bileğinizde kaba görünen fularları kısaltabilir ve zarif görünmesini sağlayabilirsiniz.

Fularları çantanıza bağlayarak sade çantalara hareket kazandırabilirsiniz. Çantada kullanacağınız fularlarda renk uyumu yakalamanız da gerekmiyor. Zincirli omuz çantalarının askılarına bağlayacağınız fularla desenli olabilir. Kırmızı çantalarla mor fular tercih edebilir ve sezonun zıt renkleriyle uyum yakalayabilirsiniz.

FULAR KAFAYA NASIL BAĞLANIR?

Bu sezon fularları boynunuzdan çıkarabilir ve kafanıza sarabilirsiniz. Moda haftasında karşımıza çıkan eşarp bağlama tekniklerini her zaman kullandığınız fularlarla yapabilirsiniz. Kare formunda fularlar alnınıza kapatmak için uygun seçimler olacaktır. Boyuna bağlarken katladığınız gibi üçgen şeklinde ikiye katlayabilirsiniz. Alnı kapatacak şekilde kafanızın üstüne yerleştirdikten sonra ensenizde birleştirerek düğüm atın. Saçın sönük kalmaması için kabartacak şekilde düz fön çekebilirsiniz. Hafif dalgalarla dağınık bir görünüm verebilirsiniz.

KEMER YERİNE BAĞLANAN FULAR 

Fular modelleri farklı birçok yerde kullanabileceğiniz parçalardır. Pantolonlara hareket kazandırmak için kemer yerine fular bağlayabilirsiniz. Desenli fular modelleri kemer olarak kullanmanız için daha doğru seçimler olacak. Dikdörtgen formunda ince kumaşlı fularları kumaş pantolonlarla tercih etmelisiniz.

Kot pantolonlarla kullanacağınız fularlar kalın kumaşlı ve daha hareketli olmalıdır. Fular renginin sönük kalmaması için kot renginden farklı modeller tercih edebilirsiniz. Elbise ve kazaklarla belinizi ön plana çıkarabileceğiniz fularların rengi siyah olmalıdır. Desenli ve renkli fularlar belinizi daha kalın gösterebilir. Dikdörtgen formunda tül fularlar kazaklar için doğru seçim olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal