Fiyonklu Elbise Modelleri

Fiyonklu elbise modelleri genellikle sade tasarımların üzerinde hacimli fiyonk kullanılarak hareket katılan elbiselerdir. Peki, bu elbiseleri hangi kadınlar tercih etmeli? Modern görünmek için nasıl kombinler yapmalıyız? Merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:25) Fiyonklu Elbise Modelleri

Geçtiğimiz sezonlarda elbiselerin sırtında kullanılan fiyonklar günümüzde daha çok yanlarında kullanılıyor.

Fiyonklu Elbise Nasıl Giyilir?

Fiyonklu elbise modelleri elbiseleri daha sevimli gösteren detaylardır. Bu modelleri giymek istiyorsanız seçimlerinizi elbise tasarımlara göre belirlemeniz gerekiyor. Kabarık etekli, mini, maksi gibi farklı elbise modelleri olduğu için bedeninize en uygun seçimi yapmalısınız.

Elbiselerin arkasında kullanılan fiyonk detayları kalın görünmenize sebep olur. Belinizi kalın gösterecek gibi basenleriniz de geniş görünecektir. Sırt detayında fiyonk kullanılan elbiseleri zayıf kadınların tercih etmesi gerekiyor. Sırt dekoltesi fiyonkla birleştirilen zarif görünümlü elbiseleri giydiğinizde dikkatler sırtınızda toplanacaktır. Bu nedenle pürüzsüz bir sırta sahip olmanız gerekiyor.

Uzun elbiseleri fiyonk detaylarının daha basit gösterdiğini söylemek mümkün. Eğer şık ve zarif görünmek istiyorsanız bu elbiseleri seçmemelisiniz. Fiyonk detayının elbisenin üstünde kullanılması artık trendler arasında değil. Ancak yeni sezonda omuzları hareketlendirmek için kullanılan dökümlü fiyonklar modern görünüyor. Üst kısmınız zayıfsa hacimli görünmesi için askılarında ve göğüs detaylarında fiyonk kullanılan elbiseleri tercih edebilirsiniz.

Fiyonklu Elbise Modası Geçti Mi?

Fiyonklu elbise modelleri 2014 yılının modasıydı. Geçtiğimiz yılda ayakkabı, çanta, elbise, etek gibi tüm parçalarda fiyonk detaylarını görmüştük. Abiye elbiselerde kullanılan fiyonk detayları da sevimli bir görünüm kazandırmıştı. Kadınları olduğundan daha kilolu gösterdiği için genelde zayıf kadınların seçimleri arasında yer alıyordu. Fiyonk efsanesinin ne ara bittiğini anlamasak da artık modern görünmüyor. Büyük ve kalın fiyonklar hayatımızdan çıksa da bu detayların kullanıldığı elbiseleri yeni sezonda bulabilirsiniz.

Modern fiyonklu elbise modelleri oldukça minik fiyonkların kullanıldığı, tüllü ve dökümlü elbiseler. Bu detaylar askılarda karşımıza çıkıyor. Yeni sezonun elbise modellerinde kolların hareketli olmasına dikkat edebilirsiniz. Volanlı ve tüllü kollar oldukça popüler olduğu gibi askıları fiyonk olan elbiseleri seçerek modern bir görünüm kazanabilirsiniz. Ancak kalın fiyonklar, saten fiyonk görünümleri yeni sezonda oldukça demode görünecektir.

Fiyonklu Elbise Kilolu Gösterir Mi?

Fiyonk modası geçtiğimiz yıllarda kaldığı için yeni sezonda bulabileceğiniz parçalar zarif ve modern görünümlü elbiseler olacaktır. Büyük fiyonk görünümleri her kadını olduğundan daha kilolu gösterir. Bel kısmında kullanılan fiyonklar bel inceliğinizi kapatır ve aşağı açılan modeller kalçanızı daha geniş gösterir. Bu nedenle minik fiyonk detaylarının kullanıldığı modelleri tercih etmelisiniz.

Fiyonklu Elbise Kombini Nasıl Yapılmalı?

Fiyonklu elbise modelleri hareketli tasarımlar olduğu için kombin yaparken seçilen tüm parçalara dikkat edilmesi gerekiyor. Bu elbiselerle en çok yakışacak ayakkabılar sade tasarımlı ancak sevimli görünümlü modeller olacaktır. Sindirella ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz. Çanta seçiminizi fiyonk renginde mini omuz çantası olarak belirleyebilir aksesuar kullanmadan modern bir görünüm kazanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal