Fransa'nın Dev Kulübü Rachid Ghezzal'ın Peşinde

Bu sezon Beşiktaş'taki performansıyla ligde fırtınalar estiren Ghezzal hakkında Beşiktaşlı taraftarları üzecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre yıldız oyuncu Lyon'un radarına girdi.

12.05.2021-17:18 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-17:18) Fransa'nın Dev Kulübü Rachid Ghezzal'ın Peşinde

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Cezairli yıldız futbolcu Rachid Ghezzal bu sezon Aboubakar ile birlikte gösterdiği yüksek performans ile göz dolduruyor. 29 yaşındaki Ghezzal bu sezon siyah beyazlılarla çıktığı 30 maçta 7 gol atıp 17 asist yaptı. Ghezzal bu performansıyla birçok kulübün transfer listesine girdi.

Beşiktaş sezon sonunda Ghezzal'ın bonservisini almayı planlarken ortaya bomba bir iddia atıldı.Fransa'da yayın yapan Lequotidiendusport.fr sitesinin iddiasına göre Fransa'nın dev kulüplerinden Lyon, eski futbolcusu Rachid Ghezzal'ı transfer etmek istiyor. Söz konusu haberde Fransız ekibi, yıldız futbolcu için Leicester City'e 5 milyon euro etmeye hazırlanıyor.

Rachid Ghezzal, Lyon'un altyapısından yetişmiş, 2012-2017 yılları arasında Lyon'da forma giymişti. Transfermarkt verilerine göre Beşiktaşlı futbolcunun değeri 9 milyon euro.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal