Mağlubiyet Sonrası Ghezzal'ın Menajeri Gözaltına Alındı

Beşiktaş kendi evinde Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Yenilgi sonrasında Vodafone Park’ta iki takım arasında arbede yaşandı.

12.05.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-13:03) Mağlubiyet Sonrası Ghezzal'ın Menajeri Gözaltına Alındı

Beşiktaş'ın  Karagümrük'e yenilmesiyle Vodafone Park karıştı. Stat koridorunda iki takım arasında tartışma yaşandı. Beşiktaşlı yıldız futbolcu Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz ile Karagümrüklü Ndao ve Koray Altınay arasında gergin dolu dakikalar yaşandı. Ndao'nun şikayetçi olması üzerine Korkmaz gözaltına alındı.

Beşiktaş dün akşam şampiyonluk yolunda Karagümrük’ten bir darbe aldı. Evinde Karagümrük'ü ağırlayan kartal, 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda sahada ve soyunma odalarında gerginlikler yaşandı.

GHEZZAL'IN MENEJERİ GÖZALTINA ALINDI

Vodafone Park'ta oynanan maç sonrası Beşiktaşlı yıldız isim Ghezzal'ın menajeri Hakan Korkmaz ile Fatih Karagümrüklü futbolcu Ndao arasında gerginlik çıktı. Hakan Korkmaz ile Ndao arasında çıkan gerginlik sonrası iki tarafı ayırmak için araya Karagümrüklü Koray Altınay girdi. Ndao'nun Hakan Korkmaz'dan şikayetçi olmasıyla, Korkmaz polisler tarafından gözaltına alındı.


FENERBAHÇE LİDERLİK ŞANSINI TEPTİ

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin dün akşam kaybetmesiyle zirve yarışı iyice kızıştı. Beşiktaş 81 puanla liderliğini kororken, Denizlispor'u 4-1 mağlup eden Galatasaray da puanını 81'e çıkartarak ikinciliğe yerleşti. Beşiktaş ve Galatasaray arasında 2 averaj farkı bulunuyor. Sivasspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe ise son haftaya 79 puanla üçüncü sırada girdi ve şampiyonluk şansını büyük ölçüde riske attı.

BEŞİKTAŞ SON HAFTAYA EKSİKLERLE GİRİYOR

Göztepe maçı öncesinde sakat oyuncular hakkında bilgiler veren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ‘Aboubakar yetişmeyecek. Cezalı Atiba dönecek. Belki Gökhan Töre dönebilir. Oğuzhan antrenmanlara başladı ama maç oynayacak durumda olduğunu düşünmüyorum. 3 tane sezonu kapatan oyuncumuz var. Ljajic'in durumu yarın belli olur. Cumartesi günü çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal