Beşiktaş'ta Aboubakar'ın Sözleşmesi Konusunda Anlaşıldı

Beşiktaş'ta sevindirici gelişmeler ardı ardına gelmeye başladı. Beşiktaş , Aboubakar ve Gökhan töre sözleşmelerini uzatma kararı aldı.

03.05.2021-15:32 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-15:32) Beşiktaş'ta  Aboubakar'ın Sözleşmesi Konusunda Anlaşıldı

Beşiktaş'taki son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Siyah beyazlılar şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken transfer konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın Vincent Aboubakar ve Gökhan Töre ile sözleşme uzatma görüşmelerine başlandığını açıkladı. Aboubakar, Galatasaray maçında forma giyebilir.

İYİLEŞTİRME YAPILCAK

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşan Beşiktaş, Aboubakar ve Gökhan Töre konusunda hamle yaptı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Aboubakar hakkında bazı spekülasyonlar da çıkmıştı. Aboubakar'ın maaşında iyileştirme yapılması bekleniyor.

 BEŞİKTAŞ'TAN ABOUBAKAR VE GÖKHAN TÖRE HAMLESİ!

Beşiktaş, Vincent Aboubakar ve Gökhan Töre ile sözleşme uzatma görüşmelerine başladı! 2 futbolcu da Beşiktaş'ta devam etmek istediğini yönetime illetti.

Aboubakar, Galatasaray derbisinde oynamak istiyor. Gökhan Töre'nin de Galatasaray maçında oynaması bekleniyor. Töre'nin sakatlığı geçti. Beşiktaş'ın Salih Uçan konusunda diğer rakiplerine göre önde olduğunu gelen haberler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal