Frank De Boer: ‘Corona Virüsü Testimin Pozitif Çıkmasını Tercih Ederdim’

MLS kulüplerinden Atlanta United'a hocalık yapan ve futbolculuk zamanında da bir dönem Galatasaray'da da top koşturan Hollandalı teknik adam Frank de Boer enteresan bir açıklama yaptı.

15.04.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-11:41) Frank De Boer: ‘Corona Virüsü Testimin Pozitif Çıkmasını Tercih Ederdim’

Bir zamanlar Galatasaray’da da top koşturan ve şu sıralar MLS kulüplerinden Atlanta United’ın teknik adamlığını yapan Hollandalı eski yıldız futbolcu Frank De Boer yeni tip coronavirüsü (Covid-19) ile alakalı ilginç bir konuşmaya imza attı.

Hollanda gazetesi AD’ye açıklamalarda bulunan Frank De Boer, “Corona virüsü testim negatif çıktı ama pozitif çıkmayı tercih ederdim. Çünkü öyle olsaydı, şu anda tedavi olmuş, bağışıklık kazanmış olurdum” şeklinde konuştu.

De Boer, takım idarecilerden bir isimin kendisini kötü hissetmesi nedeniyle ekip halinde test yaptırdıklarını ve testinin sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

49 yaşındaki teknik direktör ülkesi Hollanda’da sezonun devam etmesini iple çektiğini belirtirken, “Eğer oynanabilirse çok iyi olacak. Şampiyonluğu sahada kazanmak en doğrusu. Hollanda’daki kötü durumun yavaş yavaş düzelmeye başladığını söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal