Fragman ATV ekranlarında yayınlandı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Televizyonlardaki en eski dizilerden birisi olan Kardeşlerim dizisi 124. bölümü ile ATV izleyicileri karşısına çıkacak. Yeni bölümün başlamasına saatler kala Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? gibi sorular araştırılıyor. İşte Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü hakkında merak edilenler…

06.04.2024-16:36 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-16:36)

Hayatlarının en büyük trajedisini yaşayarak bir başlarına kalan kardeşlerin hayatla olan mücadelesini konu edinen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümleri her hafta Cumartesi günleri ATV ekranlarında yayınlanıyor. Son yayınlanan bölümde yaşananlar sonrasında Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı araştırmaları hız kazandı. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Oğulcan'ın sebep olduğu yaralanma sonrasında Ömer, acil bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Bu durum, evlilik planları yapan Süsen'i telaşlandırdı ve Oğulcan'a karşı büyük bir öfke oluşturdu. Berk, babasıyla ilgili öğrendiklerinden sonra hesap sormak istedi ancak Akif'in Gökhan için farklı bir planı olduğunu öğrendi. Sarp, Gökçe'yi telefonda konuşurken dinleyerek onu zor duruma düşürdü. 

Akif, Nebahat'ten boşanmak için her türlü şarta razı olmasına rağmen, Nebahat'in boşanmaya niyeti olmadığı ortaya çıktı. Oğulcan ve Ömer arasında yaşanan gelişmelerin yanı sıra, Nebahat'in Süreyya ile ilgili öğrendiği bazı gerçeklerle attığı adım, Ömer ve Süsen'i şaşırttı.

Fragman ATV ekranlarında yayınlandı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Oyuncu kadrosunu Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari’nin oluşturduğu Kardeşlerim dizisinin 124. bölümü 6 Nisan 2024 Cumartesi (Bu akşam) saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal