Fayans aralarındaki kirlere veda edeceksiniz! Parlaklığı 5 metre öteden belli olacak

Fayans aralarındaki kirlerden yakınıyorsanız; müjdenizi isteriz! Temizlediğiniz zaman parlaklığı 5 metre öteden belli olacak yöntem bulundu. Artık fayans arası kirlere veda etme vakti geldi.

06.04.2024-16:10 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-16:10) Fayans aralarındaki kirlere veda edeceksiniz! Parlaklığı 5 metre öteden belli olacak

Fayans arısı kirleri bir türlü temizleyemiyorsanız, bu yöntem ile fayanslarınız parıl parıl parlayacak! Saatlerce uğraşmanıza gerek kalmayacak yöntem bulundu. Tüm fayanslarınızın pırıl pırıl olacağı bu yöntem sayesinde evinizin ya da iş yerinizin herhangi bir yerinde olan fayanslar 5 metre öteden parlayacak. Fayans lekelerini ve kirlerine veda edeceğiniz o yöntem sayesinde vakit kaybı yaşamadan şipşak temizliğiniz tamamlanmış olacak. 

Fayans aralarındaki kirlere veda edeceksiniz! Parlaklığı 5 metre öteden belli olacak

Fayans araları nasıl beyazlatılır? 

  • Sirke 
  • Sıcak su
  • Temiz bez
  • Diş fırçası veya fırça

Fayans aralığındaki kir ve tozları temizlemek için ilk etapta, fayans aralarına sıcak su ve sirke karışımını uygulayın. Şirket sayesinde fayans aralarında oluşan kireç ve lekeler kolaylıkla çözülecek. Sıcak su yardımıyla da bu işlem çok daha basit hale gelecek. Uyguladıktan sonra bulaşık deterjanını, diş fırçası ya da normal bir fırça yardımıyla fayans arılarına güzelce ovalayarak uygulayın. Yağ çözücü özelliği bulunan deterjan sayesinde lekelerinize kolaylıkla veda etmeniz mümkün. Fayans aralarında kalan inatçı lekelerin hepsinden kurtulmanız bu sayede mümkün olacak. Son olarak ise temizliğini bitirdiğiniz fayans aralarını temiz bir bez yardımı ile güzelce silin ve kurulayın. İşte bu kadar! Bu teknik sayesinde 5 metre öteden etkisini hissedebileceğiniz fayans parlaklığı temizliğinin zirvesi olacak.

Düzenli olarak temizlerseniz kir pas problemi geride kalacak

Fayans aralarını beyazlatmak için verdiğimiz yöntemi düzenli olarak fayanslarınıza uygularsanız kir ve pas problemlerini geride bırakabilirsiniz. Haftada bir defa yapacağınız bu temizlik sayesinde uzun süreli kir ve paslara veda edecek, temizlik yaparken saatlerinizi fayans temizlemeye ayırmanıza gerek kalmayacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal