Gönül Dağı izleyicileri ekran başına: 134. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Cumartesi günü TRT ekranlarında seyirci karşısına çıkan başarılı dizinin yeni bölümü ile ilgili olarak TRT 1 Gönül Dağı izle, Gönül Dağı 134. bölüm fragmanı, Gönül Dağı son bölüm özeti gibi terimler sorgulanıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

06.04.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-16:22)

TRT 1’de yıllardır ekranlara gelen başarılı diziler arasında yer alan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu izleyenler tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Anadolu bozkırlarının sımsıcak hikayesini ekranlara taşıyan Gönül Dağı dizisinin 134. bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizi severler ise yeni bölüm özeti konusunda araştırmalarını sürdürüyor. 

Yeni bölümde neler olacak?

Amcaoğulları, Rıfat'a yardım etmek için annesini hapisten çıkarmak için köye giderlerken beklenmedik bir sorunla karşılaşırlar. İpucu toplamak isterken başlarına gelmeyen kalmaz.

Gönül Dağı izleyicileri ekran başına: 134. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Rıfat, evinde çıkan yangın sonrası kendini suçlarken, beklenmedik bir haberle sarsılır ve umutsuzluğa kapılır. Ortadan kaybolan Rıfat'ı bulabilecek kişi kim olacaktır? Seyfettin, Mevsim'i unutmak için Hafıza Kuyusu'nun yakınına gelir. Ancak Mevsim, onu vazgeçirebilecek midir?

Adile, Hüseyin'le birlikte kızları Fidan'ı rehabilitasyon merkezinden alıp eve getirir. Fidan, eski sağlığına kavuşabilecek midir?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 6 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal