FOX TV Spiker Gülbin Tosun'a tepki yağdı: Acılı anneye skandal sözler!

FOX TV Spiker Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Acılı anneye skandal sözlerde bulunan spikere çok sayıda tepki yağdı.

23.05.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-10:10) FOX TV Spiker Gülbin Tosun'a tepki yağdı: Acılı anneye skandal sözler!

FOX TV Spiker Gülbin Tosun, sosyal medyada sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine, "arsız sefil" ifadelerini kullanarak hakaret etti. 

Mahra Melin Pınar, Belek Mahallesi'nde 5 Mart'ta sahipsiz köpeklerden kaçarken, İrfan Y'nin kullandığı 07 YBJ 06 plakalı kamyonun altında kalarak ağır yaralanmıştı. Küçük çocuk, Serik'teki hastanede yapılan müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Beyninde pıhtı atması nedeniyle yapılan ikinci ameliyatla sağ bacağı diz üstünden kesilen Pınar, 28 Mart'ta hayatını kaybetmişti.

Gülbin Tosun, sosyal medyada hayvan severler tarafından oluşturulan #KısırlastırAsılatYerindeYasat etiketine destek verdi. Mahra Melin Pınar'ın annesi ise bu paylaşıma tepki gösterdi.

"Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil"

FOX TV Spiker Gülbin Tosun, sosyal medya paylaşım platformu Twitter hesabı üzerinden sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın kendisine tepki gösteren annesine: "Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil' ifadelerini kullanarak hakarette bulundu.

Gülbin Tosun

Sosyal medyadan tepki yağdı

Acılı anneye skandal sözlerde bulunan spikere çok sayıda tepki yağdı. Tosun'a tepki gösteren bir vatandaş: "İki tane köpek resmi paylaşıp duyar kasıp, evladı başıboş köpekler yüzünden ölen bir anneye "arsız sefil" demek. Sen insan sevmiyorsun, hayvanları hiç sevmezsin. #GülbinTosunİstifa" ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş ise: "Başıboş köpekler yüzünden bacağı koparak feci şekilde can veren bu güzel kızın annesine hakaret edip tehdit edecek kadar merhametsiz, çocuk düşmanı bunlar. Bu kötülüğe tepki göstermezseniz insanlığınızı kaybedersiniz. Yazıklar olsun! #GülbinTosunİstifa" ifadeleri ile tepki gösterdi.

İstifaya davet edildi

FOX TV Spiker Gülbin Tosun istifaya davet edildi. #GülbinTosunİstifa etiketi oluşturuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal