Fox Tv spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında? Gülbin Tosun neden gündemde, ne dedi?

FOX TV'de hafta sonu ana haber sunuculuğu yapan Gülbin Tosun, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin'in annesine sosyal medya üzerinden tehditler savurdu. Yaptığı paylaşım üzerine Gülbin Tosun kimdir, neden gündeme geldi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Gülbin Tosun hakkında detaylar haberimizde

23.05.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-09:50) Fox Tv spikeri Gülbin Tosun kimdir, kaç yaşında? Gülbin Tosun neden gündemde, ne dedi?

Dikkatleri üzerine çeken Gülbin Tosun, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesi sistemlerini dile getirirken Gülbin Tosun sessiz kalmadı. Yaptığı yorum ile büyük tepki çeken Gülbin Tosun'dan geri adım sinyalleri geldi. Gülbin Tosun'un sosyal medya paylaşımı ve kim olduğuna dair merak edilenler haberin devamında

Geri adım attı!

Başı boş köpekler için sitemini belli eden acılı anneye twitter hesabı üzerinden Gülbin Tosun '' Senin peşinden yarın geliyorum. Arsız sefil'' ifadelerini kullandı. Yaptığı paylaşımı kısa süre sonra silen Tosun'a tepkiler çığ gibi büyürken böyle bir insanın ana haber sunuculuğu yapması da eleştirilere maruz kaldı.

Gülbin Tosun neden gündem oldu?

Gülbin Tosun kimdir?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tosun, FOX TV ekranlarında muhabirlik yapan Ali Onur Tosun'un ablasıdır. Üniversite hayatını Radyo-TV ve Sinema bölümü üzerine tamamlayan Tosun eğitiminin devamı için çoğu kez yurt dışına gitti. Şuan FOX TV'de hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun'un çeşitli çalışma deneyimleri de mevcuttur.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal