Formula 1’de İlk Soğutucu Yarışını Verstappen Kazandı

Dünyanın en büyük motor sporları için düzenlenen organizasyonlarından bir tanesi olan Formula 1’de sezon Aston Martin Red Bull Racing için açıldı.

17.03.2020-14:52 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-14:47) Formula 1’de İlk Soğutucu Yarışını Verstappen Kazandı
Melbourne’e senenin ilk yarışı için geldiklerini aktaran Max Verstappen, “Sezonu başka bir araçla açtık. Avustralya’daki pistin benzerini yaptık. Soğutuculara tekerlek taktık ve çok heyecanlı bir yarış yaptık. Yarışmak her zaman iyidir ama kazanmak da önemli. Şaka bir yana sezonu Avusturalya’da seyircilerin önünde açmak çok heyecanlı. Ancak şimdilik mümkün olmadı” ifadelerini kullandı.

Avustralya’daki yarış pistinin küçük halinde yarıştıklarını dile getirdikleri Alex Albon ise “Yarış içinde birkaç geçiş oldu. Araçlar için iyi bir testti. Tabii yarış içinde sorunlar da yaşadık. Zincirim kırıldı. Onu düzeltmemiz gerekti. Virajlarda aracım düştü. Ama yine de eğlenceli bir yarıştı” dedi.

Çok eğlenceli bir organizasyona sahitlik ettiğini dile getiren Red Bull yarışçısı Scotty James de “Alex ve Max çok fazla eğlenmemizi ve gülmemizi sağladı” ifadeleri kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal