Florin Bratu: 'Marin için Doğru Adres Galatasaray'

Şu sıralar Concordia Chiajna'nın teknik adamlığını yapan Galatasaray'ın eski oyuncularından Florin Bratu, sarı- kırmızılıların gündeminde olduğu iddia edilen Razvan Marin'e dair açıklamalar yaptı.

01.06.2020-16:38 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-16:36) Florin Bratu: 'Marin için Doğru Adres Galatasaray'

Galatasaray'ın eski oyuncularından Florin Bratu, transferde ismi geçen Ajax'ın futbolcusu Razvan Marin'e güvendiği vurgularken onun için Galatasaray'ın doğru yer olacağını belirtti. Bratu'nun Rumen medyasına verdiği demeçler, Razvan Marin'in Galatasaray'a gidişine dönük iddiaları da destekledi.

2003- 2004 sezonunda Galatasaray oynayan Bratu, ProSport Live'ın misafiri oldu ve Razvan Marin için Galatasaray'ın doğru yer olacağını söyledi. Bratu'nun konuşması olası transfere dönük iddiaları da güçlendirdi.

Başarılı futbolcuya güvendiğini aktaran Bratu, "Marin için büyük sorumluluk. Çünkü Galatasaray'da efsaneleşen çok fazla Rumen oyuncu vardı. Galatasaray'da oynadığınızda diğer Rumen oyuncular ile karşılaştırılırsınız. Yine de ben Razvan Marin'e inanıyorum. Onun tarzında bir takım olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önce çok akıllı bir oyuncu. Oyunu biliyor, rakipleriyle çok fazla uğraşmıyor, futbol oynamayı seviyor. Galatasaray, rakiplerine göre oyunu büyük ölçüde kontrole den bir takım. Razvan Marin de inisiyatif alabilen, Galatasaray'ın hücumunu koordine edebilecek bir oyuncu. Şimdi daha da iyi seviyeye geldi, olgunlaştı. İki önemli ülkede forma giydi. Bence sadece sürekliliğe ihtiyaç var ki istikrarlı forma şansı bulursa daha iyi bir seviyeye ulaşabilir" ifadelerini kullandı.

Futbolcunun Galatasaray'da başarılı olacağını düşünen Bratu, "Bunu geri bir adım olarak göremezsiniz. Galatasaray, harika bir takım. Sizi büyütecek bir kulüp. Baskı çok yüksek. Taraftarlar sizi destekler fakat hazır değilseniz zorlayabilirler. Razvan Marin, bu yönüyle ilgilenmeyecek biri oyuncu çünkü sahada sadece işini yapıyor. Galatasaray, onun için iyi bir hamle, doğru adres olur" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal