Flaş! 3 Temmuz Şike Operasyonuna Paralel...

Sivas Baro Başkanı Hacı Yılmaz Demir, Sivas Adliye’sinin önünde bir açıklama gerçekleştirdi.

11.02.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-14:23) Flaş! 3 Temmuz Şike Operasyonuna Paralel...

Sivas Baro Başkanı Hacı Yılmaz Demir, Sivas Adliye’sinin önünde bir açıklama gerçekleştirdi.

İşte o açıklamalar:

3 Temmuz şike operasyonuna paralel yeni bir dizayn mı düşünülmektedir diye düşünmüyor değiliz. Son haftalarda Sivasspor aleyhine verilen kararlar ve Sivasspor’un maçları kasıtlı bir şekilde aleyhimize kararlar puan kayıplarına sebep oldu. Barolar Avukatlık Kanunu’nun 76. maddesi gereği hukukun üstünlüğü korumakla ödevlidirler.

Buradan hareketle ortada hukuka aykırı bir eylem varsa bu hukuka aykırı eylemlerin önüne geçmek ve gerekli soruşturma ile kovuşturmanın açılmasını sağlamak üzere işbu açıklamayı yapmaktayız. Özellikle müsabakanın 71. dakikasında Sivassporlu futbolcumuz Yasin Öztekin’in rakip kalenin ceza sahasının sağ tarafından içeri doğru orta yapmak isterken araya Başakşehirli futbolcu Gale Clichy girerek tabiri caizse koltuğunun altına topu alarak pozisyonun kornerle sonuçlanmasını sağlanmış.

Gerek bu pozisyonda, gerekse diğer pozisyonlarda hakemler VAR uygulamasına gitmediği gibi bariz bir şekilde penaltı olan pozisyona karar vermemişlerdir. Biz bu işin takipçisi olacağız. 3 Temmuz şike operasyonuna paralel bir dizayn mı oluşturulmaya çalışılıyor acaba.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal