Fırıncının Karısı Filmi Nerede Çekildi?

Fırıncının Karısı, 2019 yapımlı bir komedi filmidir. Filmin süresi 91 dakikadır. Filmin iMDB sitesindeki puanı 624 oylamaya göre 10 üzerinden 2,9’dur. Filmin beyazperde.com sitesindeki puanı 76 oylamayla 1,8; sinemalar.com sitesinde ise 59 oylama ile 3,3 olarak belirlenmiştir.

03.07.2020-15:34 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-15:32) Fırıncının Karısı Filmi Nerede Çekildi?

Fırıncının Karısı filminin yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturdu. Filmin senaryosu ise Murat Taşkent’e ait. Filmin yapımcıları Mahmut Kayımtu ve Ertuğrul Fınfık’tır. Yapım şirketi ise Two Yapım’dır.

Filmde, Büşra Pekin fırıncının kendi halinde karısı Ferdane karakterine Alper Kul ise kıskanç koca fırıncı Mustafa’ya hayat verdi. İkili, karı koca rolüyle başrolü paylaştı.

Korhan Herduran, Ferdane’nin kardeşi Ramazan’ı canlandırdı. Seda Türkmen Hacer rolünde seyirci karşısına çıktı. Vahdi Hoca karakterini Beyti Engin, Sucu İsmail rolünü ise Ferdi Sancar canlandırdı.

Oyuncular genellikle, Yılmaz Erdoğan’ın Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programından ve Ali Sunal’ın Güldür Güldür adlı televizyon şovunda yer alan oyunculardır. Bunun dışında Korhan Herduran, Kardeş Payı dizisinde aldığı rol ile tanınmıştı.

Fırıncının Karısı Filminin Konusu Nedir?

Ferdane, naif ve sıradan bir kadın, kocası Mustafa ise maskülen ve kıskanç bir adamdır. Ancak bir süre sonra Mustafa’nın bu tavırları değişmeye başlar. Mustafa, eskiden olduğu adamın tam tersi davranışlar sergilemektedir.

Fırıncının karısı olan Ferdane, kocası Mustafa’nın eve uğramaması ve kendisiyle ilgilenmemesi üzerine kendisini aldattığından şüphelenmeye başlar. Ayrıca, kocasında ortaya çıkan bu olumlu değişimler de kadını şüphelendirmektedir.

Bu nedenle kardeşi Ramazan ile gizli gizli kocasının ne işler çevirdiğini anlamak için onu takip etmeye başlar.

Kocası fırıncı Mustafa, Sucu İsmail ile bir definenin peşindedir. Bu sırada olayın içine İsmail’in kötürüm kardeşi, kızı Hacer ve Vahdi Dede’nin karışmasıyla olaylar iyice birbirine girer.

Hazinenin yerini sadece İsmail’in felçli ablası bilmektedir. Bu nedenle ikili, büyücü Vahdi Dede’den yardım talebinde bulunur. Bu Dede, Mustafa ve İsmail’in ruhuyla felçli ablasının ruhunu değiştirmek için bir büyü yapar. Böylece ikili definenin nerede olduğunu öğrenir. Ferdane de işte bu noktada kocasının hareketlerinden şüphelenmeye başlamıştır.

İşler Ferdane’nin de olaya dahil olmasıyla çok daha karmaşık bir yapıya bürünür. Ardından Ferdane, kocasının neden değiştiğini anlar ancak bu defa da karşılarında çözmeleri gereken çok daha karmaşık bir durum ortaya çıkar.

Filmin temeli komedi olduğu için genel olarak film bu karakterler arasında ortaya çıkan ve komik olduğu düşünülen olay ve diyaloglar üzerinden ilerlemektedir.

Fırıncının Karısı Filmi Nerede Çekildi?

Fırıncının Karısı filmi Çankırı’da çekilmiş izlenimi yaratmaktadır. Peki, gerçekte Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi: Film İstanbul’da çekilmiştir. İstanbul’un Sarıyer ve Üsküdar ilçelerinde sade mekanlarda çekildi. Filmin Çankırı’da çekildiğinin düşünülmesi için şehir yoğunluğunun az olduğu mekanlar tercih edildi ve 18 plakalı araçlar kullanıldı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal