Filmleri aratmayan kaçış hikayesi: İstanbul’da kaçak yolcular tur otobüsünün lastiklerinin arasında bulundu

İstanbul’da görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Yunanistan’a gitmesi planlanan tur otobüsünün altında 2 kişi son anda fark edildi. Saklandıkları yer ise görenleri hayrete düşürdü. Otobüsün altından ses geldiğini fark eden sürücü iki kişiyi tekerlerin arasında buldu. Tekerleklerin arasından çıkartılan 2 şahıs kolluk kuvvetlerine teslim edildi.

09.01.2023-14:20 - (Son Güncelleme: 09.01.2023-18:23) Filmleri aratmayan kaçış hikayesi: İstanbul’da kaçak yolcular tur otobüsünün lastiklerinin arasında bulundu

Yunanistan’a giden tur otobüsün tekerleri arasında iki kişi bulundu. Görenleri hayretlere düştüler. Beyoğlu’ndan tur otobüsünün tekerlekleri arasına saklanarak Yunanistan’a geçmek isteyen iki yabancı uyruklu şahıs sürücü tarafından fark edildi. Otobüsün altından çıkartılan iki kaçak polise teslim edildi.

Beyoğlu Talimhane oteller bölgesinde saat 11.00 sıralarında Yunanistan’dan gelen turist kafilesi Yunanistan’a geri dönmek üzere tur otobüslerine bindi. Otobüsün altından gelen sesler sonucu durumu fark eden sürücü, şahısları saklandıkları tekerleklerin arasından çıkartılarak polise teslim etti.

Tekerleklerin arasından çıktılar

Olaya şahit olan taksici Osman Büte

Olaya şahit olan taksi şoförü Osman Büte "Yabancı tur otobüsü otele yanaştı. Otobüsün arka lastiğinden ses geliyordu. Ben lastiğim patladı diye düşündüm. Otobüs şoförü indi, baktı. Belediye görevlilerine haber verdi. Ben de gittiğimde lastiklerin arasında bir insan görülüyordu. Sonra otobüsün altına girdik baktık. İki kişi vardı. Biz onları dışarıya çıkardık. Otobüsün altından çıkanlar Filistinliymiş. Sonra polisler geldi aldı götürdü. Otobüs Yunan plakalıydı. Yunanistan'a gitmek istiyorlarmış. Bence bu profesyonelce yapılmış bir iş. Orada gidebilirler miydi? Pistonların üzerindeydiler. Gidebilirlerdi. Ama soğuğa ve yol şartlarına dayanabilirler miydi? Onu bilmiyorum. Hepsi hazırlıklıydı. Kalın giyinmişlerdi" dedi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal