Filiz Akın’ın Fatma Girik Paylaşımı Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü: Seni Çok Özlüyorum

Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden usta sanatçı Fatma Girik’in yakın arkadaşı Filiz Akın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

24.02.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-17:34)

Bir süredir tedavi gören ve Yeşilçam’ın efsane oyucuların Fatma Girik, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybetmişti. Sanat camiasını yasa boğan ölüm, en çok ünlü oyuncunun yakın arkadaşlarını etkilemişti. Grirk’in ölümünün üzerinden bir ay geçmesinin ardından yakın dostu Filiz Akın, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı.

SENİ ÇOK ÖZLEDİM

Türk sinemasının en güzel dönemleri olan Yeşilçam’ın yıldızlarından Fatma Girik, geçtiğimi ay koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği haberi başta ailesi ve yakın arkadaşları olmak üzere herkesi yasa boğmuştu. Usta sanatçının ölümünün üzerinden bir ay geçmesinin ardından kendisi gibi oyuncu dostu Filiz Akın, Türkan Şoray ve Fatma Girik’le beraber olduğu bir videoyu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Arkadaşını özlediğini dile getiren Akın, ‘Fatmacığımızı, menekşegözlüm ‘ü kaybedeli bir ay oldu. Dobra sözlüm, hayatının da hakkını verdin sanatının da. Seni çok özlüyorum. Sen de bulduğu değerlerle, seni çok seven herkes özlüyor. Fatmacığımmm…’ notuyla herkesi duygulandırdı. 

Filiz Akın'dan duygulandıran Fatma Girik paylaşımı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal