Yeni Şarkısı Geççek İle Eleştiri Yağmuruna Tutulan Tarkan’dan Açıklama Geldi

Geçtiğimiz hafta merakla beklenen yeni şarkısı Geççek’i yayınlayan ünlü şarkıcı Tarkan, eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Megastar kendisi hakkında söylenenlere cevap verdi.

24.02.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-17:19)

Ünlü şarkıcı Tarkan, yeni şarkısı Geççek’i geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Başarılı şarkıcının merakla beklenen yeni şarkısı, kısa sürede sosyal medya gündeminde en çok konuşulanların arasında yer almış, bir kitle tarafından beğenilirken bir kitle tarafından da eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Tarkan suskunluğunu bozdu. Hakkında söylenenlerle ilgili ilk defa konuştu. 

TARKAN’DAN ELEŞTİRİLERE GEÇÇEK CEVABI

Dünyanın her yerinde dinlenen, milyonlarca hayranı bulunan megastar Tarkan, yeni şarkısı Geççek hakkında ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından video yayınlana ünlü sanatçı, yeni şarkısı için kendisine destek veren, güzel dilekleri için mesaj atan, yanında olan herkese teşekkür ederek, ‘ Bir hafta önce yayınladığımız yeni şarkım Geççek için yaptığınız güzel yorumlara teşekkür ederim, hepinizi seviyorum’ dedi. Ünlü sanatçının bu paylaşımı kendisine gelen kötü eleştirilere gönderme olarak yorumlandı. 

Tarkan'dan Geççek açıklaması

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal