19.01.2024-15:21 (Son Güncelleme:19.01.2024-15:59)


1

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından biri olan Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor.



2

Sosyal medyadaki pozlarıyla da çok konuşulan güzel voleybolcu Baladın son olarak bacak ve sırt dekoltesiyle olay yarattı.



3

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonluğunda büyük payı olan yıldızlardan biri olan güzel voleybolcu Hande Baladın A milli voleybol takımının parlayan oyuncuları arasından yer alıyor.



4

Voleyboldaki başarılı kariyerinin yanı sıra sevimli güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerinde toplayan Hande Baladın, son olarak verdiği cesur pozlarıyla adından söz ettirdi.



5

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan ünlü ismin her paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geliyor. Başarılı voleybolcu Hande Baladın bu kez derin yırtmaçlı ve sırt dekolteli tarzıyla olay oldu. Güzel sporcunun cesur seçimi takipçilerinden beğeni topladı. Hande Baladın'a sosyal medyada; 'Dünyanın en güzel voleybolcusu', 'Harika görünüyorsun', 'Yine muhteşem', 'Bu nasıl bir güzellik' gibi yorumlar yağdı. İşte çok beğenilen o paylaşım...



6

Türk milli voleybolcu Hande Baladın, 1 Eylül 1997 tarihinde Kütahya'da dünyaya geldi. Voleybola orta oyuncu olarak başladı.



7

Eczacıbaşı’nın altyapısında yetişti ve kulübün küçük ve yıldız takımlarında yer aldı. 2014 yılından beri smaçör olarak oynuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr