19.01.2024-14:22 (Son Güncelleme:19.01.2024-17:56)


1

Netflix'in yeni Türk dizisi Çağatay Ulusoy'un başrolü canlandırdığı dizi, kendine gelen bir mesaj yüzünden seçilmiş kişi olduğuna inanan Gökhan'ın savaşını konu alıyor.



2

Konusuyla da çok ses getiren ve tartışılan Kübra'yı izleyenlerden ilk tepkiler ne oldu? Gelin hep birlikte bakalım.



3

Netflix'in yeni dizisi 'Kübra' son zamanların en merakla beklenen dizilerinden biriydi.



4

Dizi, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal ve Ahsen Eroğlu gibi harika oyuncularıyla da epey heyecan uyandırmıştı.



5

Afşin Kum'un aynı isimdeki kitabından uyarlanan Kübra'da Çağatay Ulusoy Gökhan adlı baş karakteri canlandırıyor. Dizi, Gökhan'ın geleceği öngören mesajlar almasının etrafında şekilleniyor.



6

Ana karakter Gökhan, Kübra'dan gelen mesajlardan sonra kendinin seçilmiş kişi olduğunu anlıyor. Gökhan'ın hayatını değiştiren ve seçilmiş kişi olduğunu anladığı 'Kübra' adlı bir hesaptan ona gelen ilk mesaj oluyor ise şöyle; "Sen farklısın!". Bu mesajdan sonra Gökhan, ''karanlık ve aydınlık için savaşanlar'' arasında taraf oluyor.



7

Dizinin kadrosunda, sevilen isimlerden Çağatay Ulusoy. Ayrıca Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Erdem Şenocak gibi isimler yer alıyor.



8

Dizi, sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren gündem olurken, bazı sahneler çok konuşuldu. Özellikle Çağatay Ulusoy'un (Gökhan) insanlar tarafından tapılırcasına ilgi gördüğü ve geleceği bilen bir ilahi varlıkla mesajlaşarak haberleştiği anlar tepki çekti.



9

Gökhan karakterinin, geleceği bile bir ilahi varlık tarafından insanlığı uyarması için seçilen Mesih olduğunu düşünen izleyenler, Çağatay Ulusoy'u Hasan Mezarcı'ya benzetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr