19.01.2024-11:43 (Son Güncelleme:19.01.2024-11:43)


1

Dillere pelesenk olmuş besteleri ve şarkılarıyla Türk müziğine adını altın harflerle kazımış şarkıcı Yıldız Tilbe'nin, geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti



2

Tilbe, sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı.



3

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, muhabir kendisine hastalığıyla ilgili soru sorunca adeta çileden çıktı. Tilbe, “İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter” diyerek isyan etti.



4

Delikanlım, Çabuk Olalım Aşkım, Hastayım Sana, Çat Kapı gibi birçok dillere pelesenk olan şarkısıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddiaları ortalığı karıştırmıştı. Tilbe, sosyal medya hesabından iyi olduğunu duyurduğu bir paylaşım yapmıştı.



5

Usta sanatçı geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda gazetecilere rastladı. Tilbe, kendisine soru soran muhabirlere isyan etti.



6

Snob Magazin’in haberine göre; Yıldız Tilbe'nin karşısında gazetecileri görünce kaçan keyfi gözlerden kaçmazken, kendisine gelen sorularla iyice küplere binen ünlü şarkıcı, “Hayır istemiyorum! Açım açım. Çekilin önümden” dedi ve soruları yanıtlamadan uzaklaştı.



7

Sosyal medyada da gündem olan sağlık durumu sorulunca sinirlenen ünlü sanatçı, “İnsanı kızdırıyorsunuz. Aynı soruları soruyorsunuz. Yeter” diyerek üzerlerine yürüdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr