19.01.2024-11:10 (Son Güncelleme:19.01.2024-11:10)


1

Yer aldığı projelerde oyunculuğu ve karizmasıyla beğeni toplayan Erkan Petekkaya, özellikle Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kırmızı Oda, Dila Hanım gibi yapımlarla hafızalara kazındı.



2

Bugüne kadar yer aldığı projelerde başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Dila Hanım gibi yapımlarla hafızalarda yer edindi.



3

53 yaşındaki başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, kariyerindeki başarısının haricinde aile hayatıyla adından söz ettiriyor.



4

Eşi Didem Petekkaya ile evliliklerini mutlu bir şekilde sürdüren sevilen oyuncu Erkan Petekkaya'nın bu mutlu evliliğinden bir de Cem Cano adını verdiği oğlu var.



5

Son yıllarda özellikle kariyerinin zirvesini yaşayan Erkan Petekkaya, kameraların karşısına ilk olarak 1998 yapımı Güzel Günler dizisi ile çıkmıştı. Sonrasında Aynalı Tahir ile çıkışa devam eden yakışıklı oyuncu yer aldığı dizi ve filmlerde adını neredeyse her dönem duyurmaya devam etti. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Ali Kaptan'ı, Kırmızı Oda'nın Delikanlı Sadi'si Erkan Petekkaya son olarak ise "O Kız" adlı dizi ile ekranlara çıkmıştı. 53 yaşındaki başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, kariyerindeki başarısının haricinde aile hayatıyla adından söz ettiriyor. Didem Petekkaya ile mutlu bir evlilik sürdüren sevilen oyuncu Erkan Petekkaya'nın bir de Cem Cano adını verdiği oğlu bulunuyor. Erkan Petekkaya, son olarak sosyal medya hesabından oğlu Cem Cano ile bir fotoğrafını paylaştı...



6

İşte benzerliklerine yorum yağan Erkan Petekkaya ile oğlu Cem Cano'nun pozu...



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr