17.08.2021-16:32 (Son Güncelleme:07.09.2021-17:38)


1

Uzunca bir süredir ortalıklarda gözükmeyen eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sessizliğini bozdu. Kulübün yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi hakkında ve gündemde yer alan diğer konular ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.



2

Eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, uzunca bir süredir devam eden sessizliğini bozdu. Fikret Orman, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'nın sözleşmesi, Vida transferi, tekrardan başkanlik için düşüncesi olup olmadığı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.



3

Fikret Orman : 8 senelik başkanlık sürecimde işlerimi çok ihmal etmişti. Şimdi işlerime bakıyorum, çocuklarıma ve kendime vakit ayırıyorum. İyiyim, mutluyum, sağlığım iyi. Başkalığın stresi sabah 8’de başlıyor gece 1’e 2’ye kadar sürüyor. Zor bir şey başkanlık.



4

Fikret Orman : ( Fikret Orman paraler nerede sözleri ile ilgili ) Bunu o algıyı yapanlara sormak lazım. Çok ayıp bir şey. Rapor çıktı çıkıyor, çıksın artık bu rapor ben de bileyim. Şu an ki CEO’muz o zaman finanstan sorumluydu. Paraya o bakıyordu. Onu da işe Ahmet bey aldı, Ahmet bey de hem finansmana bakıyor, hem de icra kurulu başkanı. Bir şey varsa onlara sormak lazım. Hep algı yapıldı.



5

Fikret Orman : Vida’nın parası yüksekmiş. Vida bonservissiz alınmış bir oyuncu. Yeni bir oyuncu transfer ettik, sağ bek(Rosier). 5 milyon Euro bonservis verdik. 5 yıllık kontrata göre yılda 1 milyon Euro yapıyor. Bunu da biz bonservissiz almışız. Dünya finalini oynamış bir oyuncu bu. Adam iyi oynayıp, takım şampiyon olunca parasını ödedik de oldu. Oynamayınca bu para niye bu kadar verildi. Başarı olunca herkes sahipleniyor.



6

Fikret Orman : Ahmet Nur Çebi ile 6.5 yıl çalıştım. Çok saygı ve ilgi gösterdim Ahmet Bey’e. Ben bıraktıktan sonra Ahmet bey devam etsin benim için sıkıntı yok ki. Şu andaki yönetimdeki arkadaşlar her gün bana gelirlerdi: ‘Başkanım bu senin altını kazıyor’ diyorlardı, ben de uğraşmayın Ahmet bey yapmaz diyordum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR