04.09.2021-15:59 (Son Güncelleme:04.09.2021-16:37)


1

Siyah beyazlı takımın başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın 2021 yılı 2.Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalar yaptı. Birçok konuya parmak basan Başkan Çebi'nin ''Beşiktaş için hapis yatarım'' ifadeleri büyük dikkat çekti.



2

Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamalarla büyük dikkat çekti. Yaptığı açıklamalar büyük dikkat çeken Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın gündemiyle alakalı birçok konuya değindi.



3

"Hayatımı Beşiktaş için ortaya koydum ve koymaya devam edeceğim. Son 10 yıllık raporu genel kurulda paylaşacağız. Genel kurul ne isterse yapılır. Beşiktaş için gerekirse hapis yatarım."



4

"Jaap Uilenberg, Sergen hocamızın hareketlerini gündeme getirmeye çalışmış! Gitsin Almanya'da konuşsun bakalım, sana bunu yaptırıyorlar mı?! MHK'ye sesleniyorum, böyle isim vererek açıklama yapamazsınız."



5

"Bütçeniz 65 milyon euro, limitiniz 30 milyon avro. Hala gönderemediğimiz futbolcularımız var. Adamın maliyeti 20 milyon euro olmuş, 'Gideceğim.' diyor, son gün gitmiyor. Sen buradan 4 milyon euro maaş alırken sana birisi 400 bin euro veriyor. Önce bir utan."



6

"5 yıllık kontratlar var. Bu kontratları biz yapmadık. Borç artışını azaltmak ve kontrol etmek bizim birinci vazifemiz. Bunlar bitene kadar işimiz sıkıntılı ama bunları omuz omuza beraber aşacağız." şeklinde Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR