04.09.2021-15:01 (Son Güncelleme:04.09.2021-15:35)


1

Fenerbahçe'nin sol bek transferi için arayışları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin sol bek pozisyonu için Porto formasını terleten 24 yaşındaki Nijeryalı Zaidu ile ilgilendiği öğrenildi.



2

Fenerbahçe'de transfer yapılacak bölgelerden birisinin sol bek olduğu biliniyordu. Sarı lacivertlilerde bu pozisyon için her geçen gün adayların sayısı artıyor. Fenerbahçe'nin bu pozisyon için son olarak Porto formasını terleten 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Zaidu Sanusi ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin Nijeryalı futbolcu için kendisiyle ve kulübüyle iletişime geçtiği aktarılıyor.



3

Vitor Pereira'nın talimalatları doğrultusunda bir sol bek transferi de istenmişti. Fenerbahçe'de bu bölge için transfer arayışları devam ediyor. Sarı lacivertlilerde bu bölge için son olarak gündeme gelen isim ise Nijeryalı futbolcu Zaidu Sanusi olduğu öğrenildi.



4

enerbahçe'nin futbolcu için kendisiyle ve kulübüyle temaslara başladığı öğrenildi. Transfer görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe'nin futbolcuyu kadrosuna katmak için ısrarlı bir tutum sergilediği öğrenildi.



5

Fenerbahçe'nin futbolcunun transferinde son çare olarak kiralama teklifine başvuracağı kaydedildi.



6

Fenerbahçe'nin transfet etmek istediği Zaidu Sanusi, çok yönlü futbolculuğuyla dikkat çekiyor. Futbolcu ana mevkisi sol bek pozisyonunda oynamasının dışında stoper ve orta sahanın solunda da oynuyabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR