04.09.2021-13:50 (Son Güncelleme:04.09.2021-14:39)


1

Galatasaray'da Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao ile sancılı bir şekilde yollar ayrılmıştı. Galatasaray'dan ayrılan 35 yaşındaki golcüden dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Galatasaray'ın, Fransa takımlarından Monaco'dan çok büyük umutlar besleyerek kadrosuna kattığı Radamel Falcao'nun takıma transferi kadar takımdan gidişi de büyük olay oldu. Kolombiyalı futbolcu Galatasaray'a çok büyük umutlarla transfer olmuştu. Transferiyle Galatasaraylı taraftarları çok büyük umutlandıran futbolcu, Galatasaray'da beklentiyi bir türlü karşılayamadı. Geçirdiği sakatlıklar ve formsuz durumuyla da Galatasaray formasından uzun süre uzak kaldı.



3

Bir dergiye röportaj veren Radamel Falcao, kariyerinin en güzel günlerini Portekiz ve İspanya'da geçirdiğini belirtti. Futbolcu futbolu yöneten kişilerin futbolcular değil futbol takımlarının yöneticileri olduğunu vurguladı.



4

Kolombiyalı yaptığı açıklamada, "Oynadığım her yerde keyif almaya çalıştım. Mesleğimi yaparken her yerde tam olarak tatmin olmasam da her aşamada keyif almaya çalıştım. Kariyerimin en güzel yılları hem Porto, hem de Atletico Madrid'de oldu. Orada elde ettiklerim beni çok gururlandırdı." şeklinde ifadelere yer verdi.



5

Radamel Falcao yaptığı açıklamada "İnsanların inandırılmaya çalışıldığı şey futbolun içindeki en tehlikeli şeyin futbolcular olduğu ama gerçekte asıl tehlikeli olan futbolu yöneten insanların kendisi" ifadelerine yer verdi. Kolombiyalı futbolun içinde insanlara yalan söylendiğini de belirtti.



6

Kolombiyalı golcü, Radamel Falcao, futbol kariyeri sonrası iş adamı olmak istediğini aktardı. Futbolla alakasız bir şekilde iş adamı olmak istediğinin altını çizdi. Ayrıca ülkesi Kolombiya'da bu işi yapmak istediğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR