03.09.2021-13:48 (Son Güncelleme:03.09.2021-14:13)


1

Galatasaray'ın sağ kanat futbolcusu Emre Kılınç'a sürpriz talipler çıktı. İtalya'nın Bolonga ve Genoa takımlarının 27 yaşındaki futbolcu ile çok yakından ilgilendiği öğrenildi.



2

Sarı kırmızılıların bu anlamda transferi gündeme gelen 27 yaşındaki Emre Kılınç ile İtalya Serie A ekiplerinden Bologna ve Genoa takımlarının ilgilendiği öğrenildi. Hatta iki takımın da futbolcu için transfer teklifi yaptığı aktarıldı.



3

İtalya Serie A takımlarından Bologna ve Genoa, Galatasaray'ın 27 yaşındaki futbolcusu Emre Kılınç için adeta mücadeleye girdiler. İki takımında sarı kırmızılıların kanat futbolcusu Emre Kılınç ile çok yakından ilgilendiği ve futbolcu için Galatasaray'a transfer teklifleri yaptığı ortaya çıktı. Galatasaray'da ilk 11'de forma şansı azalan futbolcunun da iki takımdan birisine transfer olma ihtimali yüksek görünüyordu.



4

Galatasaray'ın, 27 yaşındaki futbolcusu Emre Kılınç'a çizme ekipleri Bologna ve Genoa'dan gelen teklifleri reddettiği ortaya çıktı. Serie A ekiplerinden Bologna ve Genoa'nın Emre'yi kiralamak istediği fakat Galatasaray'ın gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.



5

27 yaşındaki Emre Kılınç Galatasaray formasıyla 47 maçta 6 gol ve 5 asist yaptı. Futbolcu, Sivasspor'da sergilediği başarılı performansın ardından Galatasaray'a transfer olmuştu.



6

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in de Emre Kılınç'ın transferinden yana gönlü olmadığı ortaya çıktı. Kadro derinliği isteyen Terim'in, futbolcunun takımda kalmasını istediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR