17.08.2021-15:25 (Son Güncelleme:24.08.2021-16:51)


1

Fenerbahçe, 31 yaşındaki yıldız oyuncu Aleix Vidal ile yakından ilgileniyor. Fenerbahçe yönetimi futbolcunun transferi için kolları sıvadı.



2

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında zorlu Adana deplasmanından 3 puanla dönen Fenerbahçe’de, kadrodaki zayıflıklar da gün yüzüne çıktı. Adana Demirspor maçına eksik giden takımda oyun sırasındaki eksiklikler de göze çarptı.



3

aşanan bu durumlar sonrası takımın teknik direktörü Portekizli Vitor Pereira, yönetimden oyunun sağ yönünü güçlendirecek bir oyuncu istedi.



4

Teknik adamın isteği doğrultusunda Fenerbahçe yönetiminin 31 yaşındaki İspanyol yıldız sağ kanat oyuncusu Aleix Vidal’i gündeme aldığı öğrenildi.



5

Transfer dönemi kapanmadan önce mutlaka bir golcü ve sol kanat almak isteyen sarı-lacivertli ekip gelişen son durumlardan sonra sağ kanat transferi için de girişimlerine başladı. Hücumlarda oyunun sağ yönünü güçlendirmek isteyen ekip, Portekizli teknik adamın talimatları doğrultusunda Aleix Vidal’i yakın markaja aldı.



6

arı kanaryaların, deneyimli yıldız ismi elinden kaçırmak istemediği ve bu transfere çok önem verdikleri belirtiliyor.



7

31 yaşındaki İspanyol yıldız Aleix Vidal’in kariyeri başarılarla dolu. Barcelona formasını terletme başarısını yakalayan oyuncu, Barcelona ile 3 kez lig şampiyonluğu, 3 kez İspanyol Kupa’sı şampiyonluğu ve 1 kez İspanyol Süper Kupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR