Fermuar sistemi bir kez daha hayat kurtardı: Görüntüler insanlık ölmemiş dedirtti

Yoğun trafiğin bir an olsun eksik olmadığı İstanbul’da acil bir vakaya giden ambulansa yol veren sürücüler sosyal medyada gündem oldu. O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ambulans sirenini duyduklarında gösterdikleri davranış alkışlanmaya değer. İyi örnek en iyi uyarıdır." ifadelerini kullandı.

04.02.2023-09:35 - (Son Güncelleme: 04.02.2023-17:12)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul’da yoğun trafikte seyreden bir ambulansa fermuar sistemiyle yol veren sürücülerin görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Videosunu "İyi örnek en iyi uyarıdır" sözleriyle paylaşan Bakan Koca, "Ambulans sirenini duyduklarında gösterdikleri davranış alkışlanmaya değer. İyi örnek en iyi uyarıdır." ifadelerini kullandı.

Görüntüler insanlık ölmemiş dedirtti

İHA’da yer alan habere göre; İstanbul'da sürücülere örnek olacak bir görüntü kameralar tarafından kaydedildi. Duyarlı sürücülerin bir ambulansa fermuar sistemiyle yol verdiği görüntülerin ortaya çıkması üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı iletti.

İstanbul Ambulans Fermuar Sistemi

Sosyal medya hesabından o görüntüleri paylaşan Bakan Koca, "Trafiğin en yoğun olduğu şehrimiz İstanbul'da, ambulansa fermuar sistemiyle, yani sağ ve sol şeride çekilerek yol veren sürücülere bu örnek davranışları için teşekkür ediyoruz. Ambulans sirenini duyduklarında gösterdikleri davranış alkışlanmaya değer. İyi örnek en iyi uyarıdır" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal