Altılı Masa’da işsizlik tartışması: İYİ Parti vekilinden açıklama geldi

Bir televizyon kanalına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Altılı Masa’ya sunduğu işsizlik vaatleri konusunda "Bu sürdürülebilir bir çözüm olmaz." dedi.

04.02.2023-09:26 - (Son Güncelleme: 04.02.2023-09:26) Altılı Masa’da işsizlik tartışması: İYİ Parti vekilinden açıklama geldi

2023 seçimlerine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasındaki karşılıklı atışmalar devam ederken, muhalefetin oluşturduğu Altılı Masa’nın içinde de bazı tartışmalar yaşanıyor. Son olarak Halk TV’ye konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Altılı Masa’ya sunduğu işsizlik vaatleri konusunda  "Bu sürdürülebilir bir çözüm olmaz." ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti vekilinden açıklama geldi

Akşam’ın yer verdiği habere göre; Kılıçdaroğlu'nun "Tek muhtar var, yardımcısı bile yok. Dünya kadar işsizimiz var. Muhtar arkadaşlara birer yardımcı personel verilse, dosyaları tutsalar, gelen vatandaşlarla ilgilenseler ne olur? Ben bunu söylediğimde kıyameti kopardılar. İktidara olduğumuzda vereceğiz. Yanınızda çalışan bir büro personeli olacak" ifadelerine tepki gösteren İYİ Partili Özlale, CHP'nin kanalı Halk TV'de Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Altılı Masa Ümit Özlale

İYİ Partili Özlale, şu ifadeleri kullandı:

"İşsizlik sorununu üniversite mezunlarını muhtarlara danışman atayarak çözemeyiz. Bu, sürdürülebilir bir çözüm olmaz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal