Ferdi Kadıoğlu İçin Derby County Tepkisi

Philip Cocu'nun hocalığını yaptığı Derby County'nin Ferdi Kadıoğlu'nu istediği söylenmiş ve 15 milyon euroluk teklif yapacağı haberleri çıkmıştı.

02.04.2020-11:33 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-11:29) Ferdi Kadıoğlu İçin Derby County Tepkisi
Fenerbahçe'nin eski teknik adamı Philip Cocu'nun hocalığını yaptığı Derby County'nin Ferdi Kadıoğlu'nu istediği söylenmiş ve 15 milyon euroluk teklif yapacağı iddia edilmişti.

Derby'ye yakın kaynaklar ise bu söylenenlerin gerçek dışı olduğunu söyledi. The Athletic'in Derby Country çalışanı Ryan Conway, Ferdi'nin ilerde belki olabileceğinin ama şu an için Derby'nin kendisine teklif yapmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Twitter üstünden bu durumu tweet atan gazeteci Richard Cusack, "Dün geceden beri Türk kaynaklar iddia ediyor. Ya Derby'nin olağanüstü bir ilgisi var ya da menajeri çok iyi çalışıyor" sözlerini kullanmıştı. Conway de, "Bu sonuncusu. Ocak ayında da aynıydı. Derby, onunla ilgili hiç görüşmemişti. Fenerbahçe mali sıkıntı yaşıyor ve oyuncu satması gerekiyor. Cocu da Fenerbahçe'nin eski hocası olduğu için Derby'ye yazmak kolay" sözlerini dile getirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal