Fenerbahçe'ye Attila Szalai ve Miguel Crespo'dan Sevindiren Haber Geldi!

Fenerbahçe'de takımın yıldız futbolcuları Attila Szalai ve Miguel Crespo'dan gelen haber takımda moralleri yükseltti.

16.01.2022-18:22 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-18:22)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de kritik gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertliler, Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 3 puandan olmuştu. Alınan bu sonuç sonrası taraftarlar da büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Antalyaspor maçındaki puan kaybını unutmak isteyen takım Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde 19 Ocak Çarşamba günü oynayacağı Altay maçının hazırlıklarına çok hızlı bir şekilde başladı.

HAZIRLIKLAR HEMEN BAŞLADI

Fenerbahçe, Süper Lig'de Antalyaspor beraberliği sonrası Altay maçının hazırlıklarına çok hızlı bir şekilde başladı. Takımın teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde olan antrenman, ısınma çabukluk ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Pas çalışmasıyla devam eden atrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlanmış oldu. Antalyaspor ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başlayan oyuncular, yenileme çalışmaları yaptı. Ayrıca Fenerbahçe'ye antrenmanda yıldız futbolcularından sevindiren haber geldi.


TAKIMLA BERABER ÇALIŞTILAR

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle bir süredir kadroda olmayan futbolcular Attila Szalai ve Miguel Crespo takımla antrenmanlara başladı. Altay Bayındır ise bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü. Futbolculardan gelen bu haber Fenerbahçe cephesinde büyük bir sevinçle karşılandı. Sarı lacivertliler yarın yapacağı antrenmanla Altay maçının hazırlıklarına devam edecek. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz maç Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalması gerek Fenerbahçe takımında gerek Fenerbahçeli taraftarlarda büyük hayal kırıklığı yaşattı. Bu nedenle takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın, Altay maçına takımını çok konsantre bir şekilde hazırladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal