Yüzüne Tekme Yiyen Futbolcu İçin Oyuna Ara Verildi!

Birinci Amatör Lig B Grubu'nda Kuştepe Gençlikspor ile Alpullu Gençlikspor arasında oynanan karşılaşmada, iki hafta önce yaralanan futbolcu Umut Karakaş'a destek vermek amacıyla maçın 10. dakikasında mücadeleye bir dakika ara verildi.

16.01.2022-17:48 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-17:48) Yüzüne Tekme Yiyen Futbolcu İçin Oyuna Ara Verildi!

Kırklareli'de Kuştepe Gençlikspor ve Alpullu Gençlikspor arasında oynan Birinci Amatör Lig B Grubu karşılaşmasında oyuncular, iki hafta önce rakibinin yüzüne tekme atmasıyla yaralanan ev sahibi ekip futbolcunu Umut Karakaş'a destek verdi hem de sporda şiddete 'hayır' dedi.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Pehlivanköy İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada futbolcular, Umut Karakaş'a destek amaçlı, 'Futbolun umudu sensin, yeşil sahalarda şiddete dur de' ve 'Sporda şiddet ve ırkçılığa hayır, geçmiş olsun Umut Karak' pankartlarıyla maça çıktılar. Takım kaptanları, çiçek ve takım flamalarını birbirlerine armağan etti. Maçın 10. dakikasında ise futbolcular, sahada durarak mücadeleye bir dakika mola verdiler. Tedavisi devam eden Umut Karakaş ise formasını alarak sahaya girdi. Oyuncuların bu davranışlarına tribündeki futbolseverler de alkışlarla destek çıktı.


TAKIMDAN AÇIKLAMALAR GELDİ

Kuştepe Gençlikspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülşen Gürses yaşanan olaylarla ilgili olarak, 'Amatör ligler bölge insanı için oldukça önemli bir nitelıkte. Bizde maçlarda hem deplasmanda hem de kendi sahamızda yerimizi alıyoruz. Özellikle kadınlar ve çocukları tribünlerde bulundurara güzel bir barış ortamında maç izlemiş oluyoruz. Burada maçımız 10. dakikada durdu. Şiddet olaylarını protesto etmek, dikkat çekmek istedik. Biz şiddete 'dur' diyebiliriz. Burada futbola ve insanlığa yakışmayan hareketlerden kurtulabiliriz, durdurabiliriz demek istedik.' şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Kuştepe Gençlikspor iki hafta önce Hürriyetpor ile Büyükmandıra Stadı'nda karşılaşmıştı. Karşılaşmanın ilk yarısında Hürriyetspor'dan T.N. rakip futbolculardan birine faul yaptığı gerekçesiyle hakem Ömer Şıvka tarafından kırmızı kart ile oyun dışı kalmış ve kırmızı kart gören sporcu sakatlığı nedeniyle yerde yatan bir futbolcuya yardım eden Kuştepe Gençlikspor'dan Umut Karakaş'ın yanına giderek yüzüne tekmeyle vurmuştu.
Yaralanan futbolcu Umut Karakaş, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından önce Babaeski Devlet Hastanesine götürülmüş. Burada ilk müdahalesi yapılan, çene ve burnunda kırık, sol gözünün altında ise 2 santimetre açılma tespit edilen futbolcu Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal